Elite Armor RX2 Skud- og Stiksikker Vest

Price from
2.449,00
Availability: Leadtime is 2-4 day(s).

Både skud- og stiksikker.

EA-TEX er Elite Armors egen udviklede UHMWPE, hvilket er forkortelsen af Ultra high molecular weight polyethylene, UHMWPE er en form for polyolefin/polymer, som består af en lang række ballistiske fibre, der flettes ind i hinanden flere gange på kryds
og tværs, for at opnå højst mulig beskyttelse. Elite Armors EA-TEX er udviklet med det formål at kunne tilbyde en skud- og stiksikker vest i én samlet løsning. Der er 5 års garanti på denne løsning.

For alle veste fra Elite Armor gælder, at der er muligt at tage de skudsikre paneler ud, hvorved du har mulighed for at vaske selve coveret. Du har ligeledes mulighed for at købe et ekstra cover til vesten, så du altid er beskyttet selvom det ene cover trænger til at blive vasket. Selve den skudsikre vest skal altid opbevares tørt. 

Coveret er forsynet med vores Cool Max net på indersiden, ydersiden af coveret er forsynet med vores HYPBER FLOW net. Teknologien er særligt brugbar, hvis du arbejder og opholder dig i særligt varme miljøer – fx er dette cover ideel til indendørs brug og til brug om sommeren, når det er varmt udenfor.

RX2 coveret er det letteste og tyndeste cover der fås, hvilket gør det ideelt at bærer indenunder tøj. 

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at tilfører ekstra traumeplader i denne model. Ønsker du at benytte traumeplader, til beskyttelse mod riffelammunition og skud fra AK47, bør du i stedet kigge på vores Impact-model, hvortil det er muligt at tilkøbe traumeplader.
RX2 coveret er særdeles fleksibel og diskret. 

Andre købte også
Passer sammen med
Forslag til dig