Fragt fra kr. 34,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Model: PPA-L2

Elmon - Model Psychi, Level II Skudsikker Vest

2.400,00
3.000,00
You save: 600,00
Availability: Only 1 item(s) left

Maksimal komfort med en vægt på kun 1,4 kg.

Måske er det denne du søger?

Supertynd skudsikker vest fra Elmon, som yder optimal beskyttelse mod håndvåben.

Med en vægt på kun 1,4 kg (str M) er vesten yderst komfortabel at bære. Carrieren er lavet i coolmax materialer, som holder de balistiske paneler ca. 2 mm ude fra kroppen. Dette gør, at luften kan cirkulere under vesten, hvilket giver en behagelig kølende effekt.

De balistiske paneler er fremstillet af Dyneema, som har en ekseptionel holdbarhed og modstandsdygtighed overfor eks. vand og kemikalier. Vesten er skåret til således at den yder god beskyttelse ved halsen og under armene, uden at begrænse bevægelsesfriheden. De balistiske paneler kan naturligvis fjernes, således at carrieren kan vaskes. Vi yder 8 års garanti på denne vest (3 år på carrieren).

Justerbare skulderstropper og elastiske lukke-stropper gør, at vesten hurtigt kan justeres efter den enkelte persons kropsbygning. Aftageligt klæde til at sikre vesten i bukserne medfølger.

Vesten er certificeret jvf. NIJ-STD 01.01.04 og kan desuden opgraderes til Level III-A på kritiske steder, ved at indsætte balistiske plader i de indvendige lommer for og bag på vesten. Lommerne måler 250 x 300 mm.

Vesten yder desuden også god beskyttelse mod kanyler og andre stikvåben (egne ikke-certificerede tests)

Find din størrelse HER.

 Andre købte også
Passer sammen med