Elmon - OPTIM-3, Level III-A Skudsikker Vest

1.760,00
3.200,00
You save: 1.440,00
Availability: Only 1 item(s) left

Skudsikker vest, hvor komfort og sikkerhed går op i en højere enhed.

Lækker skudsikker vest fra Elmon.

Med en vægt på kun 1,3 kg (str M) er vesten yderst komfortabel at bære. Carrieren er lavet i coolmax materialer, som holder de balistiske paneler ca. 2 mm ude fra kroppen. Dette gør, at luften kan cirkulere under vesten, hvilket giver en behagelig kølende effekt.

De balistiske paneler er fremstillet af Dyneema, som har en ekseptionel holdbarhed og modstandsdygtighed overfor eks. vand og kemikalier. Vesten er skåret til således at den yder god beskyttelse ved halsen og under armene, uden at begrænse bevægelsesfriheden. De balistiske paneler kan naturligvis fjernes, således at carrieren kan vaskes. Vi yder 8 års garanti på denne vest samt 3 år på selve carrieren.

Justerbare skulderstropper og elastiske lukke-stropper gør, at vesten hurtigt kan justeres efter den enkelte persons kropsbygning. Aftageligt klæde til at sikre vesten i bukserne medfølger.

Vesten er certificeret jvf. NIJ-STD 01.01.04, hvilket gør den i stand til, at stoppe ammunition op til .44 Magnum. Desuden kan vesten opgraderes på kritiske steder, ved at indsætte balistiske plader i de indvendige lommer for og bag på vesten. Lommerne måler 250 x 300 mm.

Få hjælp til at finde din størrelse HER.

PT bestillingsvare. Cirka en uges leveringstid.

Andre købte også
Passer sammen med
Forslag til dig