I denne kategori præsenteres alt det sikkerhedsudstyr og egen beskyttelse, som er egnet til beskyttelse mod covid-19 eller måske bedre kendt som  coronavirus.

Som oftest arbejdes der også i rigtig mange timer af gangen (Typisk 8-12 timer af pr. dag) Så netop derfor, er det også vigtigt, at det udstyr man bruger til at beskytte sig med, er komfortabelt og beskytter optimalt og det skal jo helst kunne sidde fast i alle situationer. 

Vi kender alle til engangsmasken eller engangsmundbindet, som rigtig mange jo benytter sig af, til at beskytte næse om mund mod covid-19. Men hvad med dine øjne? Dine største slimhinder på din krop. De skal da selvfølgelig også beskyttes.

Hot
58% Off
By: EBV
24,95
59,00
You save: 34,05
Model: PLAS-002
Hot
51% Off
Godkendt til Hjemme Test
Model: C19-BOS-1
Hot
60% Off
Godkendt til Hjemme Test
Model: NewG-N-5Pak
Model: VBX001
Model: VBX001-10p
Model: VBX001-5p
38% Off
49,00
79,00
You save: 30,00
34% Off
Model: EBV001-Hånd
Model: 0KBP-0224
43% Off

Der er i denne kategori, primært fokus på beskyttelsesudstyr som beskytter ansigt, som fx ansigtsmasker, visir, briller med visir og desinfektion midler som fx håndsprit til hænder, arme eller til afspritning af det udstyr du benytter gennem din dag. 

Vi har også tilføjet, produkter som oftest bruges i forbindelse med optælling af menneskemængde, da mange af vores typiske kunder, jo er med til at holde styr på og hjælper med, at myndighedernes vejledning og regler overholdes. 

Når man i sin hverdag arbejder med og har kontakt til rigtig mange forskellige mennesker gennem en arbejdsdag. Det må man jo sige at vagter, sikkerhedsvagter, sygeplejesker, fængselsbetjente og politibetjente rigtig ofte har, og der kan også ofte opstå situationer, hvor dem man er i dialog med, er oprevet og derfor råber eller taler meget højt. Det medfører jo mange gange, at der kan opstå større mulighed for smitte.    

Derfor har vi i denne kategori, samlet flere former for beskyttelse mod covid-19 / Coronavirus og general beskyttelse mod bakterier.

Man kan kombinere de forskellige værnemidler som man vil. Bruge dem sammen eller bruge dem enkeltvis. Helt afhængig af situationen. Det kan være meget hårdt at gå med et mundbind 8-12 timer om dagen, så derfor kan det være en god idé at skifte lidt mellem sine værnemidler gennem dagen hvis situation "tillader det".

Brug af brille med visir, kan være løsningen ved kontakt med andre mennesker, fx ved håndtering af konflikter, da man med visir i transparent plastikglas, jo stadig kan se dit ansigtsudtryk, som er vigtigt i sådanne situationer.

Kig rundt i kategorien og se om du ikke finder en god løsning til din hverdag. 

Bestsellers