Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Modell: xph25r

Coast XPH25R Pandelygte - Genopladelig

595,00

Pris er inklusiv moms

lager: Leadtime is 5-7 day(s)

COAST XPH25R

Håndfri, let og den helt rigtige. Denne COAST XPH25R pandelampe har et kompakt design, der kan rotere 180 grader i sit beslag for at skabe retningsbestemt lys. Denne pandelampe drives af 1 stk CR123A genopladeligt batteri. Lygten kan fjernes fra beslaget og bruges som håndholdt lommelygte med indbygget magnetisk base og real-time strøm indikator. 

 

Håndfri, let og den helt rigtige. Dette COAST XPH25R er et RECHARGEABLE DUAL POWER produkt der gør det nemt for brugeren og opnår besparelse på COAST’s ZITHION-X™ genopladelige strømkilde, men kan også fungere ved hjælp af et engangs CR 123 litium batteri (sælges separat) så du aldrig er uden lys. Denne pandelampe har et kompakt, vejr bestandigt og støvafvisende aluminium design, der kan rotere i sit beslag for dynamisk retningsbestemt lys.

Patented Pure Beam fokuseringsteknologi leverer muligheden for at variere lysstrålen med flydende overgange mellem flood beam og spot beam i lav, medium og høj output. Designet til at løse lys udfordringer fra enhver vinkel. Lygten kan nemt fjernes fra pande stroppen og monteringsbeslaget og bruges som håndholdt lommelygte med en indbygget magnetisk base til fastgørelse til metalliske overflader. Nemt at se strømstatus med batterilevetidsindikatoren og genoplad ved behov med den indbyggede ProTek™ opladningsport. 

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med