• English
  • Swedish
  • Danish
 

Wiley X - Saber ADV.

Product 2/2
 
Wiley X - Saber ADV.
Click to enlarge

Saber Advanced tilbyder imponerende fleksibilitet og kvalitet i en og samme brille. Stængerne kan udskiftes med en elastisk rem, hvis udøvelsen måtte kræve det, og det 360˚ justerbare næsestykke tilpasses let enhver næse.

5 forskellige glasfarver, som alle opfylder de strengeste ballistiske test i verden, leverer markedets måske bedste beskyttelse mod fragmenter affyret med op til 910 km/t. Desuden gør de specielle glasfarver Saber Advanced i stand til at tilpasse sig alle lysforhold og adskillige sportsgrene, så du aldrig skal tage til takke med en middelmådig præstation og beskyttelse.

Det gule glas har den næsthøjeste lystransmission og tilbyder imponerende kontrast i svage lysforhold. Et optimalt glas til flugtskydning i overskyet vejr.

Det orange glas filtrerer blåt lys, som er hovedårsagen til genskær og distraheret syn. Øger kontrasten i både svage og medium lysforhold og er derfor ideelt til jagt i skovmiljø eller i diset vejr.

Det grå glas tilbyder maksimal lysbeskyttelse uden at forvrænge farver på objekter og i naturen. Det grå glas fungerer bedst under stærke lysforhold i dagstimerne.

Det klare glas tilbyder maksimal lystransmission og ingen forvrængning af farver. Specielt egnet til brug en tidlig morgen eller sen aften samt som sikkerhedsbrille på arbejdspladsen.

Det rosa glas fungerer optimalt i svage til medium lysforhold, hvor det øger kontrasten og skærper mål såsom orange lerduer.

Wiley X glas Price: Quantity  
395,00
( 316,00 )
395,00
( 316,00 )
395,00
( 316,00 )
Current Reviews: 0
 Write Review
Print product sheet

Reviews

There are no reviews yet, be the first one

Email:
Rating: Bad Good
Your Review:
 

Your cart is empty

Login Here
Sign Up