Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Wiley X - Saber ADV. Balistisk Skydebrille

Price from
395,00

Pris er inklusiv moms

Availability:

Skydebrille med høj beskyttelse.

Saber Advanced tilbyder imponerende fleksibilitet og kvalitet i en og samme brille. Stængerne kan udskiftes med en elastisk rem, hvis udøvelsen måtte kræve det, og det 360˚ justerbare næsestykke tilpasses let enhver næse.

5 forskellige glasfarver, som alle opfylder de strengeste ballistiske test i verden, leverer markedets måske bedste beskyttelse mod fragmenter affyret med op til 910 km/t. Desuden gør de specielle glasfarver Saber Advanced i stand til at tilpasse sig alle lysforhold og adskillige sportsgrene, så du aldrig skal tage til takke med en middelmådig præstation og beskyttelse.

Det gule glas har den næsthøjeste lystransmission og tilbyder imponerende kontrast i svage lysforhold. Et optimalt glas til flugtskydning i overskyet vejr.

Det orange glas filtrerer blåt lys, som er hovedårsagen til genskær og distraheret syn. Øger kontrasten i både svage og medium lysforhold og er derfor ideelt til jagt i skovmiljø eller i diset vejr.

Det grå glas tilbyder maksimal lysbeskyttelse uden at forvrænge farver på objekter og i naturen. Det grå glas fungerer bedst under stærke lysforhold i dagstimerne.

Det klare glas tilbyder maksimal lystransmission og ingen forvrængning af farver. Specielt egnet til brug en tidlig morgen eller sen aften samt som sikkerhedsbrille på arbejdspladsen.

Det rosa glas fungerer optimalt i svage til medium lysforhold, hvor det øger kontrasten og skærper mål såsom orange lerduer.

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med