Uanset om du er på udkig efter proviant til næste overlevelsestur eller blot en nem madpakke til skovturen eller arbejdstasken, så finder du det her på siden. Vores velsmagende feltrationer fra Adventure Food kommer både i kød-, fiske- og vegetarudgaver, så der er noget for enhver smag. Her finder du frysetørrede måltider til hele dagen.

Model: 1PC
Model: 1PB
Model: 1GH
Model: 1RC
Model: 1MH
Model: 1BC
Model: 1BS
Model: 1EB
Model: 1KM
Model: 1PS
Model: 1RB
Model: 1PF
Model: 1VH
Model: 1PN
Model: 1EG
Model: 7352
  • OD Green
  • Coyote Brown
  • Titan-grey
Model: 1RF
Model: 1RW
Model: 1CC
Model: 1VD
Model: 1MC

Feltrationer til overlevelsestur eller skovtur

Hvem siger, at frysetørret mad nødvendigvis er kedeligt? Ikke os. Vi har nemlig et stort sortiment af lækre og velsmagende retter fra Adventure Foods. Det er feltrationer fra et hollandsk mærke, der er skabt af klatreren Hans van der Meulen, der blandt andet var med på den første hollandske nordpolsekspedition. Han ved altså om nogen, hvor meget god mad betyder i ekstreme forhold.

Du behøver dog ikke selv være klatrer eller eventyrer for at nyde godt af feltrationer fra Adventure Foods. De passer perfekt til en skovtur eller en backup-madpakke, når du er på farten. Poserne med frysetørret mad kan holde sig i flere år – men så længe får de garanteret ikke lov til at ligge, når du ser alle de lækre retter, vi har i vores sortiment.

Stort udvalg af fisk, kød og vegetarretter

Her hos Sectro forhandler vi Adventure Foods fulde sortiment. Der er altså rig mulighed for at få stillet sulten både morgen, middag og aften med en feltration per måltid, og derudover er der også desserter og energibarer til mellemmåltiderne. Måltiderne er utroligt nemme at have med på farten grundet den lave vægt, og du kan samtidig nemt holde regnskab over, hvor mange kalorier der bliver indtaget.

Du kommer ikke til at blive træt af de samme få retter, for der er mange forskellige retter og smagsvarianter at vælge imellem. Det er også nemt at tage hensyn til forskellige restriktioner og præferencer, for feltrationerne kommer både i varianter med kød, fisk og vegetariske retter. Du finder både klassiske pastaretter, spændende risretter og lunende gryderetter. Og er du i humør til noget sødt efter aftensmaden, kan du også vælge blandt vores lækre desserter, der får munden til at løbe i vand.

Slip for opvasken – spis direkte fra posen

Endnu en fordel ved vores feltrationer er, at du slipper for langvarig opvask og oprydning efter maden. Når du skal tilberede maden, tilsætter du blot varmt vand til posen, rører rundt og lade retten trække i nogle minutter – og så er der serveret. Det bliver ikke nemmere at lave lækker og proteinrig mad, og det passer perfekt til både vandreture, cykelture, overnatning i shelter eller en tur på skiene.

Har du spørgsmål til vores udvalg af feltrationer eller andet udstyr, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi sidder klar på telefon 70 22 77 66 og mail til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige det, du søger. Vi har over 10 års erfaring med at sælge produkter i absolut topkvalitet, og det afspejler sig i vores store og brede sortiment. Bestiller du feltrationer eller andre varer hos os, får du billig fragt ovenikøbet.

Bestsellers