En pandelampe er helt uundværlig, når du gerne vil have lys og samtidig have hænderne fri. Her på siden ser du vores udvalg af de praktiske lamper, der kommer i mange forskellige modeller og funktioner. Her hos Sectro finder du kvalitetsmærker som Nitecore, Coast og Ledlenser til gode priser.

Model: nu25ul
Model: NU21
Model: nu25400l
Model: nu43
Model: HC35
Model: HC33
Model: nu40
Model: ha11
Model: nu33
Model: ut27
Model: hc68
Model: hc65uhe
Model: ha23
Model: 502197
Model: xpr30
Hot
Model: nu35
13% Off
Model: ut31
BLACK WEEKEND
Model: 37821
Model: nu31
  • Blå
  • Grå
  • Orange
Model: nu50
Model: nu11
Model: hc65v2
Model: hu60
  • Pink

Få mere frihed med en pandelampe

Pandelamper er den ultimative løsning, når du skal arbejde eller bruge dine hænder i mørke og mangler lys. Her hos Sectro har vi et stort udvalg af forskellige pandelamper og pandelygter, der passer til alle slags behov. Alle vores lygter er ideelle til løb, sport og udendørsaktiviteter, og de er også gode til håndværksarbejde eller reparationer, hvor du har brug for begge hænder.

En pandelygte skal helst være let og simpel at bruge. Derfor har vi udvalgt de bedste lygter på markedet, som er nemme at tilpasse til dit hoved, og som giver bedst mulige lysbetingelser ved brug. Vores pandelamper fås både med snore og et vandret bånd, der holder lampen på plads, ligesom nogle modeller også har et yderligere bånd fra nakke til pande for ekstra komfort og stabilitet. Med en pandelampe får du udover en stabil lyskilde også øget frihed, så dine bevægelser ikke bliver begrænset.

Praktiske pandelygter med mange funktioner

Mangler du en pandelampe til vandreturen, jagt, fiskeri, festival, arbejde eller hverdagsbrug? Der er flere fordele ved at købe pandelamper her hos Sectro. I vores store udvalg kan du helt sikkert finde en lampe, der passer til både dit behov og budget – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Flere af vores pandelygter kommer med genopladelige batterier, så de kan let kan lades op med et USB-kabel. Vil du virkelig forkæle dig selv, kan du også få en lygte med optisk sensor, så du undgår at blive blændet. Sensoren fungerer nemlig således, at lygten automatisk blænder ned, når den registrerer ting, der er tæt på, eksempelvis en hånd eller et kort.

Find lygter til alle behov hos Sectro

Leder du efter en lommelygte eller en anden slags lampe? Her hos Sectro har vi lygter til alle behov, uanset om du leder efter en lommelygte til privaten, arbejdslys til renoveringen eller lygter i forbindelse med vagt- og politiarbejde. Vi er særligt specialiserede i produkter til sikkerhedsbranchen, og derfor vil du også kunne finde en lang række lygter til vagtarbejde, hvor kvaliteten er helt i top og med funktioner, der understøtter de daglige opgaver med kontrolarbejde og behov for at kunne lyse store områder op.

Vi har mange års erfaring inden for produkter til både private og sikkerhedsbranchen, og hos os går vi højt op i kvalitet. Vi holder et skarpt øje med markedet, så vi altid kan tilbyde de nyeste og bedste produkter i branchen. Har du spørgsmål til vores sortiment, eller ønsker du rådgivning for at finde den perfekte pandelampe? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 77 66 eller på mail, så vil vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt til dine behov.

Bestsellers