Her på siden finder du vores store udvalg af lygter, som er et uundværligt redskab både i hverdagen og i nødsituationer. Her hos Sectro har vi alt fra pandelamper og lommelygter til arbejdslys og LED lamper. Vi har opdelt vores forskellige lyskilder i kategorier herunder, så du nemt kan finde det, du mangler.

Hot
Model: mh12pro
Model: p23i
Model: p35i
Model: ul10
Model: 100028254
Model: nu25ul
Model: NU21
Model: 20627183
Model: mh25pro
Model: nu40
Model: ha11
Model: nu33
Model: nu05kit
Model: t20l
Model: ut10
Model: nu50
Model: hc65v2
35% Off
Model: L2-DW
Model: 53422

Stort udvalg af lygter til al slags brug

Vi har et bredt udvalg af lygter og lamper, der passer til forskellige formål og behov – alt lige fra våbenlys til cykellygter og lys til hjelme. Her hos Sectro har vi specialiseret os inden for udstyr til sikkerhedssektoren, men vi har også et stort udvalg af lamper og lys til både private og andre brancher.  En god lommelygte er nemlig et musthave i ethvert hjem, værktøjskasse eller blandt campingudstyret, og derfor finder du mange forskellige lommelygter og LED lygter her på siden til en god pris.

Arbejder du inden for sikkerhedsbranchen, vil du helt sikkert også kunne finde flere spændende lommelygter til jobbet blandt vores sortiment. Vi har blandt andet UV-lamper, der er perfekte til opgaver med dokument- og pengekontrol eller detektion af visse narkotiske stoffer. Blandt vores små lygter finder du praktiske lys, der kan sættes fast på tøjet eller en kasket, og som er helt ideelle til kontrol af ID og andet arbejde, der kræver hurtig adgang til målrettet lys. Vi har lyskilder til al slags vagt- og politiarbejde fra anerkendte mærker som Coast, Nitecore og Olight.  

Få mange timers lys med genopladelige lygter

Der er ikke en større lyseslukker end en lommelygte, der er løbet tør for batteri – bogstaveligt talt. Derfor er vi meget begejstrede for vores genopladelige lygter, der kommer med genopladelige batterier klar til mange timers oplysning.  

Vores genopladelige lygter fås i mange udgaver, hvor nogle af dem advarer dig i god tid, når de er tæt på at løbe tør for strøm. Fælles for dem er, at de er nemme at lade op igen. Det eneste, det kræver, er et opladerkabel, der kan sættes direkte ind i lygten. På den måde risikerer du ikke pludseligt at miste lys under en vigtig opgave, og du behøver heller ikke at have et lager af batterier eller en tung oplader med dig.

Den bedste belysning med lygter til professionelle opgaver

Uanset hvilken speciallygte du leder efter, finder du den hos os i vores store udvalg her på siden. Vores pandelamper er helt uundværlige, når du gerne vil holde begge arme fri, eksempelvis ved vagtarbejde, reparationer eller under sport. Har du brug for endnu mere lys, har vi forskellige solide arbejdslamper med tripod stativer, som er helt ideelle til renovering, tømrer- og andet håndværksarbejde. 

Vi har over 10 års erfaring med salg af udstyr til sikkerhedssektoren, og vi sørger løbende for at holde vores udvalg her på siden opdateret og relevant. Har du spørgsmål til vores lyskilder eller andet udstyr, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar på både mail og telefon til at hjælpe dig.

Bestsellers