Stadigt flere tilbringer mere og mere tid i naturen, og er du én af dem, er du havnet det helt rette sted. Her på siden finder du nemlig et kæmpe udvalg af forskelligt outdoor udstyr, og vi forhandler alt lige fra telte og tøj til førstehjælpsudstyr og proviant. Tag et kig på alt vores outdoor udstyr lige her.

Model: blt10
  • S/M
  • L/XL
Model: 7623-331
Model: 31-001054

Alt i outdoor udstyr - høj kvalitet og gode priser

Vi har gjort os umage og samlet alt det bedste outdoor udstyr på markedet ét sted, og for at gøre det så overskueligt for dig som muligt, har vi inddelt alle produkterne i forskellige kategorier. Fælles for alle vores produkter her hos Sectro er, at kvaliteten er i orden, og at både produkter og brands er nøje udvalgt af os. Vi gør også en dyd ud af at tilbyde vores outdoor udstyr og øvrige produkter til rigtig skarpe priser, så du kan få opfyldt alle dine outdoor-drømme uden at blive ruineret.

Tager du et nærmere kig på produkterne her på siden, vil du se, at der er udstyr fra mange forskellige brands, og heller ikke de er tilfældigt udvalgt. Du finder blandt andet outdoor udstyr fra Tasmanian Tiger, Nitecore, Carinthia, MFH, Tatonka og Adventure Food.

Udstyr til din hobby, uanset hvilken

Der findes mange forskellige outdoor-hobbyer, og her hos Sectro har vi udstyr til de mest populære. Du finder således specifikt outdoor udstyr til både cykling, jagt, vandring og trekking, og derudover finder du alverdens former for udstyr, som er must haves til enhver type af outdoor-aktivitet.

Blandt de uundværlige produkter, som vi forhandler her hos os, nævner vi blandt andet opladere til batterier, powerbanks, kvalitetslygter, førstehjælpsudstyr, store rygsække med fokus på funktionalitet, frysetørret mad og alverdens beklædningsgenstande. Det kan altså godt betale sig for dig at kigge lidt nærmere på vores udvalg af outdoor udstyr - også selvom du hverken er cykel- eller jagtentusiast.

Køb ind her hos Sectro og få mange fordele

Vælger du at købe dit outdoor udstyr her hos os ved Sectro, går vi langt for at give dig den absolut bedste oplevelse fra start til slut. Først og fremmest hjælper vi gerne ved spørgsmål eller tvivl. Vi har lang erfaring på området, og vi deler meget gerne ud af vores viden. Har du spørgsmål til noget - før, under eller efter dit køb - er du meget velkommen til at tage fat i os. Det er nemmest for dig at ringe til os på telefon 70 22 77 66 eller sende os en chatbesked her på hjemmesiden. Så gør vi vores ypperste for at hjælpe dig videre.

Køber du for mere end 400 kroner, får du fri fragt! Bestiller du for mindre, så frygt ej. Fragtprisen er fast og billig, uanset hvad du lægger i kurven. Ved køb har du altid hele 20 dages fuld returret, og det giver dig gode muligheder for at overveje og være helt sikker på, at du har valgt rigtigt, og at eventuelle størrelser passer.

Bestsellers