Herunder ser du vores udvalg af genopladelige batterier, der både er et økonomisk og kvalitetssikkert valg. De indeholder nemlig mere strøm end almindelige batterier, er nemme at lade op, og du sparer penge i længden ved ikke at skulle købe nye. Her på siden kan du finde strømløsninger til alle dine apparater.

Your choice:
Modell: NL166
Modell: NL1836HP
Modell: nl2150hp
Modell: NC-1823NL
Modell: nl1836
Modell: nl2150i
Modell: nl2150dw
Modell: nl2140
Modell: NL147
Modell: nl1416r
Modell: nk2142ltp
Modell: nl2142LTHPi
Modell: NL2150HPI

Få mere strøm med genopladelige batterier

Der er en grund til, at genopladelige batterier bliver mere og mere populære. De er nemlig både billigere og bedre i drift end almindelige batterier. Takket være muligheden for at oplade strømkilden gang på gang, kan hvert enkelt batteri rumme mere energi og dermed holde længe mellem opladninger. Her på siden finder du Nitecore Li-ion batterier i en lang række størrelser, der kan bruges til en mange forskellige apparater såsom lommelygter, lasere og bærbart udstyr. Særligt i lygter vil du kunne opleve en forbedring, da de genopladelige modeller kan levere mere og kraftigere lys. Er du på udkig efter lygter eller lamper, der kan lyse kraftigt og holde længe, bør du også tage et kig på vores genopladelige lygter.

Genopladelige batterier er en holdbar løsning

Når du skal købe genopladelige batterier, er der flere ting, du skal kigge efter. Først og fremmest skal du se på spændingen i volt og kapaciteten i mAh (miliampere timer), og så bør du også holde øje med, hvor mange gange det kan holde til at blive genopladt, også kendt som deres cyklus. Ved at klikke ind på de forskellige modeller i vores sortiment kan du nemt få et overblik over, hvilken størrelse og model du har brug for derhjemme eller på arbejdspladsen.

Her hos Sectro forhandler vi kun produkter i absolut topkvalitet, og du vil derfor også finde nogle af markedets bedste genopladelige batterier her på siden. Vi har gennem mange år specialiseret os i udstyr, der kan holde til daglig brug og slid, uden at det går ud over funktionerne.

Stort udvalg af batterier hos Sectro

Her hos Sectro har vi strømkilder til alle slags formål og i forskellige størrelser. En af de store fordele ved et genopladeligt batteri er, at du slipper for at rode skuffen igennem for at finde den størrelse, du har brug for – du sætter simpelthen bare apparatet i opladeren i stedet. Vores batteri opladere fra Nitecore passer til stort set alle genopladelige batterier, og du finder både små praktiske opladere til at have med i lommen og større opladere med plads til flere enheder i vores sortiment. Er du på farten, kan det være en god idé at have en powerbank med dig, så du kan oplade uden en stikkontakt.

Leder du i stedet efter almindelige batterier, har vi også et stort udvalg af disse i forskellige størrelser til lave priser her hos Sectro. Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge? Så tøv ikke med at tage fat i os på telefon eller mail, hvor vi sidder klar til at guide og hjælpe dig.

Topsælgere