På denne side tilbyder vi et bredt udvalg af outdoor lygter, som er fantastiske til både arbejde og fritid. Uanset om du søger en håndholdt lygte, en model til panden eller det helt rigtige tilbehør, så er denne side noget for dig. Køb for mere end 400,- og vi sender gratis til dig.

Modell: p10i
Populära
Modell: mh12pro
Modell: p23i
Modell: p10ix
Modell: r40v2
Modell: p30i
Modell: 100028254
Modell: s40
Modell: 100017143
Modell: 100028385
Modell: 0317
Modell: edc33
Modell: edc27
Modell: nu25ul
Modell: NTL20
Modell: NU21
-50%
Modell: hx3
Modell: 20627183
Modell: LR40
  • Grøn
Modell: nu25400l
Modell: nu43
Modell: tikigitdb
Modell: e4k

Alt i pålidelige og stærke outdoor lygter

Det brede udvalg af outdoor lygter, som du ser her på siden, er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionalitet i særklasse. Vi har håndplukket både lygter og tilbehør fra kendte mærker som Nitecore, TFX, Coast, Silva, Nextorch og Led Lenser. Med dette sortiment ønsker vi er være med til at klæde dig godt på til dit arbejde som vagt, betjent eller lignende. For at gøre det nemmere for dig at finde det som du søger, har vi inddelt sortimentet i underkategorierne håndlygter, søgelygter, pandelygter, lanterne & campinglygter og tilbehør til lygter. Vi fører adskillige outdoor lygter, håndlygter og søgelygter med funktioner og egenskaber til ethvert behov. Vores genopladelige håndlygter med ladestationer har en imponerende rækkevidde og lysstyrke, som vil være til stor hjælp i diverse arbejdssituationer. Vi forhandler også robuste søgelygter, som er vandtætte ned til flere meters dybde og stødsikre mod fald fra op til 2 m. Du kan finde modeller med en lysstyrke på 900 Lumens og lynhurtig adgang til strobe-funktionen ved hjælp af blot et enkelt tryk. Denne type outdoor lygter er fantastiske til eftersøgninger eller undersøgende arbejde, hvor forholdende gør, at der er brug for et koncentreret og stærkt lys. Når du køber dine outdoor lygter og andet securityudstyr her hos SECTRO, er du garanteret billige priser. Vi tilbyder nemlig prisgaranti på alle varerne her i udvalget.

Outdoor lygter og tilbehør til vagter og betjente

Vores outdoor lygter er ideelle når du arbejder under uforudsigelige forhold. Hos os kan du med garanti finde en driftssikker outdoor lygte med en høj lysstyrke, som lyser op i selv de mørkeste situationer. Når dine hænder er travlt beskæftiget, er det fantastisk med en pandelampe, der lyser dit arbejde op. Vores pandelamper her i sortimentet er nemme at betjene, og tillader dig at skifte mellem adskillige lysprogrammer såsom strobe, blink, low power, boost og S.O.S. En outdoor lygte til panden bliver med garanti din bedste ven i situationer hvor, du ønsker at rette lyset præcist derhen, hvor behovet er. Hvis du mangler en arbejdslampe, så tag et kig på en campinglygte der giver et blødt, behageligt og funktionelt lys. De fine lanterner kan benyttes i teltet, på arbejdsbordet, i campingvognen eller i kosteskabet. Selvfølgelig forhandler vi også alt det nødvendige tilbehør til dine outdoor lygter, som blandt andet indebærer hylstre, filtre, clips, beholdere til batterier, beslag og ekstra pandebånd. Uanset om du er på udkig efter en high-end outdoor lygte eller en prisvenlig udgave, så findes der en model til dig her i vores varierede sortiment. Hos SECTRO kan du altid gøre en god handel på en god all-round lygte med en størrelse og en vægt, der gør den ekstra mobil og brugervenlig.

Topsælgere