Her på siden finder du vores ID holdere og kortholdere, som du kan have din identifikation i, når du er på arbejde. I en kortholder sidder kortet let tilgængeligt, samtidigt med, at det er sikkert opbevaret. Uanset om du er fængselsvagt, dørmand eller andet, kan du finde en holder til dit ID kort her.

HUSK AT VI ER BILLIGST PÅ IDKORT holdere og billigt på tilbehør til KORTHOLDERE

Priser på kort holdere, fra kr. 4,50 + moms (v/100 styk kortholdere) og ingen fragt ved køb over kr. 400,- 

Vi er også billigst på yoyoer til kort. 

Modell: ID-0002
Modell: Korth-blød-m-yoyo
Modell: LNY-02
Modell: ID-0006
Modell: ID-0002
Modell: ID-0009S
Modell: ID-0008
Modell: ID-0009H
Modell: ID-0004
Modell: ACC-WLT-Q-CH-8
  • Sort
  • Multicam
  • Ranger

ID holdere og kortholdere udtrykker professionalitet

Når du skal identificere dig over for indsatte i fængslet, gæster på natklubben eller dine kolleger, er det oplagt med en ID holder og kortholder. Ud over, at du har nem adgang til kortet på brystet eller i bæltet, udstråler det professionalitet, at du kan tilkendegive dig med din identifikation. Derfor bør du overveje en ID holder og kortholder fra vores udvalg.

På den ene side er vores holdere i høj kvalitet, så de kan tåle slid over lang tid. På den anden side er ID holderne og kortholderne designet med smarte funktioner, der gør det let for dig at bruge det. For eksempel kan du finde modeller med et lille fingerhak, der gør det muligt nemt at indføre og fjerne ID kortet fra holderen. Derudover kan du få yoyoer til kort, som er specielt anvendelige i forbindelse med adgangskort. Med karabinhagen fastsættes yoyoen til kortet på bæltet, og herfra kan det blot trækkes hen til låsen.

Måske handler du ikke kun på dine egne vegne, men skal bruge ID holdere og kortholdere til kollegerne eller dine ansatte? I så fald har vi løsninger med kortholdere i pakkeløsninger. Hvis I bærer uniformer på arbejdet, der samler jer i et fællesskab, vil ID holdere og kortholdere være den perfekte måde at differentiere jer fra hinanden. Kombinationen af uniformer og kortholdere hæver det indtryk, som folk får af jer, til et nyt og professionelt niveau.

Sæt din lid til ID holdere og kortholdere i høj kvalitet

Her hos SECTRO ved vi, at professionalitet er afgørende for folk i sikkerhedssektoren, for vi har forhandlet kvalitetsudstyr inden for branchen i over 10 år. Når tingene tager fart på arbejdet, skal udstyret ikke kun fungere, det skal også være let tilgængeligt. I tilfældet med ID holdere og kortholdere skal det være sådan, at du og dine kolleger ikke behøver at tænke, men hurtigt kan hive kortet frem. Med en yoyo til adgangskort kan du hurtigt være igennem den aflåste dør, så du kan nå frem til nødsituationen.

For os er det ikke kun vigtigt, at du og dine medarbejdere har mulighed for at få sikkerhedsudstyr som ID holdere og kortholdere i høj kvalitet. Samtidig skal det kunne lade sig gøre på et beskedent budget. Derfor fører vi kortholderne og tilbehøret til skarpe priser. Vi har indrettet det sådan, at det er muligt for dig som enkeltperson at få en ID holder eller kortholder uden at tømme tegnebogen. Vi har også indrettet det sådan, at du som indkøber af et stort antal ID holdere og kortholdere til din arbejdsplads kan holde dig inden for et angivet budget. Blandt andet gør vi det med en fair og fordelagtig fragtpolitik.

Uanset hvordan du vil have arrangeret dit køb af ID holdere og kortholdere, står vi klar til at skræddersy løsningen til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os.

Topsælgere