Her hos SECTRO er vi stolte af at føre lygter og tilbehør fra brandet LED Lenser, og lige her på siden finder du hele vores udvalg. Vi forhandler både pandelamper, lommelygter, powerbanks, clips og meget mere fra LED Lenser. Se hele udvalget herunder.

Modell: 0317
Modell: 502189
  • Rød
  • Hvid
Modell: 502251
Modell: 502253
Modell: 502180
Modell: 502197
-20%
Modell: tini
  • Pink
Modell: 502125
Modell: 502250
Modell: 502600
Modell: 502151
Modell: cu2r
Modell: 502238

Kort og godt om LED Lenser

Der er flere grunde til, at vi er stolte forhandlere af LED Lenser produkter. LED Lenser er en tysk producent, som udmærker sig ved deres forskellige lygter. Lygterne er i høj kvalitet, der er mange modeller at vælge mellem, og mange af dem er endda genopladelige. Med en LED Lenser lygte får du en enormt holdbar og solid lygte, som er anvendelig i mange sammenhænge, og som er enhåndsbetjent og meget nem at have med at gøre.

LED Lenser-lygterne bruges ofte i politi- og militærsammenhænge grundet deres slidstyrke og gode lys. Du kan dog også sagtens bruge i LED Lenser-lygte i enhver anden privat sammenhæng.

Vores udvalg af forskellige lygter fra LED Lenser

Når du kigger her på siden, ser du hurtigt, at du har mange LED Lenser produkter at vælge mellem, hvis du køber her hos SECTRO. For LED Lenser er rent faktisk meget mere end bare lygter. Lad os nu alligevel starte med at se lidt nærmere på lygterne. Flere af de lygter fra LED Lenser, som vi forhandler, er genopladelige. Det er virkelig smart, fordi du ikke skal tænke over at skifte batterier. Du skal blot huske at lade lygten op efter brug - det er nemt og hurtigt. En anden af LED Lensers særligt gode produkttyper er deres pandelamper. De er udviklet særligt til dig, som løber i mørke, og der er flere smarte funktioner, som giver dig det bedst mulige lys - også til kuperede stier. Der er naturligvis også tænkt på din komfort i designet, så de er rare at have på, samtidig med at de sidder godt fast på hovedet.

I udvalget finder du også flere forskellige clips til bælter, så du kan sætte din lygte forsvarligt fast i bæltet, når du ikke bruger den. Når du så skal have fat i den, er den let tilgængelig. Dertil kommer produkter som adaptere og powerbanks.

Køb ind hos SECTRO i dag

Vælger du at købe dine LED Lenser-produkter her hos SECTRO, får du en række gode fordele med i købet. Først og fremmest får du adgang til ekspertviden om produkterne. Vi har nemlig mange års erfaring på markedet og som forhandlere af LED Lensers produkter, og vi deler meget gerne du af vores viden. Har du spørgsmål til produkterne, må du ikke tøve med at ringe til os på 70 22 77 66 eller skrive en chatbesked til os her på hjemmesiden.

Køber du for mere end 400 kroner, får du fri fragt, og uanset hvad og hvor meget du køber, har du altid hele 20 dages fuld returret! På den måde har du god tid til at vurdere, om du nu har købt rigtigt.

Topsælgere