Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Modell: 89422
Av: 5.11

5.11® Boonie Hat

179,00

Pris er inklusiv moms

lager:

5.11® Boonie Hat

5.11® Boonie Hat er designet til dem, der elsker udendørs eventyr og har brug for pålidelig hovedbeklædning til at holde dem kølige og komfortable. Hatten er lavet af et let, men slidstærkt poly/bomuld TDU ripstop-stof og er bygget til at modstå elementerne, samtidig med at den giver maksimal komfort. Teflon-finishen giver et ekstra lag beskyttelse og sikrer, at hatten bliver ved med at se godt ud, selv efter lang tids brug.

Ventilationsøjer og et svedtransporterende svedbånd er nøglefunktioner i 5.11® Boonie Hat, der arbejder sammen for at hjælpe dig med at holde hovedet køligt, når varmeindekset stiger. Det indvendige skumbånd med svedtransporterende jerseymateriale øger den generelle komfort, hvilket gør denne hat perfekt til lange dage i solen.

Med sin robuste, fleksible 4-panelskonstruktion er 5.11® Boonie Hat designet til at bevare sin form og give en behagelig pasform. Den justerbare, rørformede træksnor giver mulighed for at tilpasse pasformen, så hatten bliver sikkert på plads under dine eventyr. Syv rækker stikninger på næbbet og en cirkulær sømbinding i midten med 5.11®-logoet tilføjer et strejf af stil til denne funktionelle hat.

5.11® Boonie Hat er ideel til friluftsentusiaster og er en alsidig tilføjelse til din udstyrssamling. Uanset om du vandrer, fisker eller bare nyder en dag i solen, giver denne hat dig den komfort, holdbarhed og beskyttelse, du har brug for.

Indvendigt skumbånd med fugttransporterende jersey
Robust, men alligevel fleksibel 4-panelskonstruktion
Teflon®-finish
Polyester/bomuldsblanding
Justerbar, træksnor

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med