Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Model/varenr.: 100038817

Bærbar Nedis FM/AM-radio med AA batterier

199,95

Pris er inklusiv moms

Lager: Leveringstid er 7-9 dag(e)
Denne bærbare FM-radio i superslankt design er den ideelle følgesvend, når du ønsker at tage din yndlingsmusik med dig overalt. Med sin lommestørrelse og lette vægt er den nem at have med i tasken, lommen eller på farten, så du aldrig går glip af dine foretrukne radiostationer.
 
Lydkvalitet og Hovedtelefonudgang
Radioen leverer en imponerende lydkvalitet med sin maksimale udgangseffekt på 1,5 W, hvilket sikrer en klar og fyldig lydoplevelse.
Du kan også tilslutte dine hovedtelefoner via den indbyggede 3,5 mm lydudgang og nyde musikken i privatlivets fred, uden at forstyrre andre omkring dig.
 
Batteridrevet og Nem Start
Radioen er batteridrevet og kræver 2 AAA-batterier for at komme i gang med at lytte til dine yndlingskanaler. Batterierne medfølger ikke, så sørg for at have nogle på hånden, så du kan begynde at nyde musikken med det samme.
 
Analog Tuning
Med den analoge tuningknap kan du nemt finde og indstille den ønskede radiostation. Denne enkle og intuitive måde at tune radioen på giver dig mulighed for hurtigt at skifte mellem forskellige frekvenser og opdage nye musikalske oplevelser.
 
Samlet set er denne bærbare FM-radio den perfekte løsning til alle musikelskere, der ønsker at nyde deres yndlingsradiostationer og musik, uanset hvor de er.
Med dens praktiske størrelse, gode lydkvalitet og nemme betjening er den det ideelle valg for enkel og bekvem musiklytning på farten.
 
Søgning af brudte kabler til robotplæneklipperen
Denne radio kan også anvendes til at finde brud på kablet på din robotplæneklipper installation (Kantkablet / Guidekablet). 
Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med