Nitecore er en af de førende producenter af lygter. Lige fra hverdagslommelygten til de mere kraftige, taktiske lygter. Ja endda lygter til foto. Så er Nitecore altid i meget høj standard. Så med kvalitetslygter fra Nitecore, går man aldrig galt i byen. Produktsortimentet er bredt, så man kan altid finde en Nitecore lygte, der passer lige til ens behov. Om det er fra den helt lille nøgleringslygte til det de mere kraftfulde taktiske lygter. Om du vælger småt eller stort, lav lysstyrke eller kraftig lystyrke. Så er der aldrig gået på kompromis med kvaliteten.

Dit valg:
Model/varenr.: NL166
Model/varenr.: rsw2iwl
Model/varenr.: rswi
Model/varenr.: RSW-2
Model/varenr.: RSW-1
Model/varenr.: rsw3
Model/varenr.: p10i
Populær
Model/varenr.: mh12pro
Populær
Model/varenr.: p23i
Model/varenr.: p20ix
Model/varenr.: p10ix
Model/varenr.: r40v2
Model/varenr.: p30i
Model/varenr.: p35i
Model/varenr.: p20iuv
Model/varenr.: GM-02
Model/varenr.: gm06
Model/varenr.: gm02m
Model/varenr.: GM02PRO

Nitecore - meget mere end blot lygter

Siden 2007 har Nitecore produceret lygter i absolut topkvalitet, og der er flere grunde til, at deres produkter i dag hører til blandt markedets bedste. Først og fremmest er alle Nitecores lygter konstrueret i en særligt holdbar type af aluminium, og materialet samt den helt unikke fremstillingsproces giver lygterne deres sublime kvalitet og holdbarhed. Skulle du derfor tabe din Nitecore lygte, vil den med stor sandsynlighed lyse videre præcis som før.

Her hos SECTRO finder du et stort udvalg af forskellige Nitecore lygter og tilbehør hertil. Vi forhandler både smarte minilygter, som er nemme at tage med sig over alt, og vi har også de større og mere robuste modeller, hvor der i høj grad er skruet op for lysstyrken. Derfor tør vi næsten love, at der er en Nitecore lygte til alle behov her på siden.

Genopladelige batterier til Nitecore lygterne

Foruden de gode lygter med sublim holdbarhed producerer Nitecore også genopladelige batterier i meget høj kvalitet, og du vil hurtigt opleve, hvor meget mere glæde du vil få af din lygte fra Nitecore, når du kombinerer den med et genopladeligt batteri. Batterierne har en rigtig god energitæthed, ingen memory-effekt, og så har de også en meget lav afladning, når de ikke bliver brugt.

Tager du et kig her på siden, ser du vores store udvalg af forskellige genopladelige batterier fra Nitecore. Vi forhandler batterierne i forskellige størrelser og modeller, og klikker du dig ind på produktsiderne, kan du læse mere om specifikationerne for de enkelte batterier. Opstår der spørgsmål undervejs i din søgen efter de genopladelige batterier, som passer til din lygte, er du mere end velkommen til at kontakte os

Køb dine Nitecore produkter her hos SECTRO

Nitecore er desuden meget mere end sublime lygter og smarte genopladelige batterier. De står også bag en stor produktserie relateret til lygterne, og det er tydeligt at se, at der er tænkt over alle detaljer. Du finder naturligvis alle de smarte produkter lige her hos os. Blandt de mest populære produkter kan nævnes lygtehylstrene, opladere til batterierne, farvede filtre til lygterne og de praktiske pandelamper.

Når du handler her hos SECTRO, får du altså et stort udvalg af Nitecore produkter at vælge mellem. Derudover tilbyder vi gratis fragt, når du køber for mere end 400 kr., og du får tilmed også 20 dages fuld returret. På den måde har du altid god tid til at finde ud af, om du nu har fået bestilt de rigtige produkter. Har du brug for hjælp eller vejledning, står vi altid til rådighed. Ring til os på 70 22 77 66 eller chat med os her på hjemmesiden. Vi gør vores bedste for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig videre.

Topsælgere