Kan jeg køre hjem? 45% af spritbilister var ikke klar over, de kørte spritkørsel. Pust før du sætter dig bag rattet. En stor del af de spritbilister sim standses af politiet, bliver faktisk taget i spritkørsel formiddagen efter, de har været i byen. Det er altid en god idé, at teste dig selv inden du kører til bageren om morgenen.

Vi fører alkometre fra det Danske firma Alco Tech, som både producerer og kalibrerer flere modeller af alkometre herhjemme. Alco Tech leverer alkometre til både det danske politi, samt forskellige myndigheder i udlandet. 

Alkometre bruges også i stigende grad af vognmænd, transportfirmaer, og andre erhvervsdrivende som gerne vil sikre sig, at deres medarbejdere er ædru når de påbegynder deres arbejdsdag. Det er jo trods alt bedre at opdage det internt i virksomheden, end at medarbejderen bliver stoppet af politiet mens han / hun kører spritkørsel. 

Ønsker du hjælp til at få dine medarbejdere testet for alkohol i blodet? Vi kan arrangere test af dine medarbejdere. Vi kan enten selv komme forbi  med et alkometer eller også kan vi arrangere at en af vores samarbejdspartnere kommer og tester dine medarbejdere.

Topsælgere