Er du på jagt efter en overfaldsalarm, der kan øge sikkerheden på dit arbejde? Her finder du overfaldsalarmer, der indeholder de smarteste funktioner, som kan komme dig til gavn i enhver nødsituation. Uanset om du skal bruge den til dig selv, eller du skal forsyne dine ansatte med dem, løser vi det.

Model/varenr.: E-WG100
Model/varenr.: E-BBE-9
Model/varenr.: twigone
  • Man Down funktion
  • SRD (Short Range Device)
  • Ingen Tilvalg
Model/varenr.: EM03GM0E
  • Man Down funktion
  • SRD (Short Range Device)
  • Ingen Tilvalg

En overfaldsalarm med moderne sikkerhedsfunktioner

Det er altid en god idé at vælge en overfaldsalarm ud fra de behov, som dit specifikke erhverv præsenterer. Måske arbejder du med noget, hvor situationerne indimellem kan spidse til. Med vores overfaldsalarmer her fra siden er du på bedste vis sikret, hvis du ender i en nødsituation. De fås nemlig med smarte funktioner, der gør det nemt for andre at finde dig og komme dig til undsætning.

For eksempel kan du få en overfaldsalarm, der automatisk opretter forbindelse til en Bluetooth locator. Personalarmen kan sende alarmtekst og angive, hvilken Bluetooth locator den er tæt på. Du kan overveje en alarm til overfald, som er både diskret og handy. Silent alarm-funktionen er eksempelvis værd at overveje til situationer, hvor du ikke vil bekendtgøre din position til andre folk i din nærhed. Du kan også finde en overfaldsalarm med man down-funktion, som alarmerer i tilfælde af, at bæreren kollapser og ligger stille.

Personalarmerne giver besked via SMS, opkald eller data, alt afhængigt af, hvad du har brug for. Trykker du på alarmknappen vil de forprogrammerede numre modtage informationer om din position, som kan aflæses i Google maps. Programmeringen af personalarmen er meget brugervenlig, og du kan altid finde hjælp i vejledninger. Overfaldsalarmerne kan programmeres til at ringe til en vagt, en overordnet, kontaktperson eller lignende. Hos SECTRO anbefaler vi også, at du kobler alarmen til overvågning hos en godkendt kontrolcentral.

Øg de ansattes sikkerhed med overfaldsalarmer

For at yde den bedste service til dig sørger vi for at forhandle overfaldsalarmer i høj kvalitet. Men det er ikke kun selve personalarmen, der er en faktor i ligningen. Spørgsmålet er også, hvordan den skal bæres. Naturligvis skal den være nem at tilgå, og her er en overfaldsalarm på håndleddet en god idé. Men måske foretrækker du, at den sidder et lidt mere diskret sted? Den kan placeres i bæltet eller i en karabinhage. Blandt vores udvalg her på siden finder du bælteclips, som du kan bruge til at sætte alarmen fast.

Mulighederne på siden her er mange, fordi behovene derude er meget forskellige. Det ved vi efter over 10 års erfaring i branchen. Fængselsvagter, dørmænd, politifolk og andet personale inden for lignende fag bør alle have adgang til overfaldsalarmer, der opfylder deres specifikke krav, så de kan føle sig sikre i deres udfordrende arbejde.

Hvis du arbejder inden for et af disse erhverv, bør du bestemt overveje en overfaldsalarm fra vores udvalg. Ejer du derimod en virksomhed, som specialiserer sig i sikkerhedstjenester, bør du udstyre dine ansatte med de bedste overfaldsalarmer. Det skaber en stor grad af ro, når sikkerhedsudstyret er i høj kvalitet, og med et solidt sikkerhedsnet kan medarbejderen koncentrere sig om at udføre arbejdet. Kontakt os gerne i dag, så rådgiver vi dig efter bedste evne.

Topsælgere