Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Modell: 100011003

COAST HL27 pandelampe - 360 lumen

549,00

Pris er inklusiv moms

lager: i lager

COAST HL27 pandelampe (360 lumen) - i blisterpakning

HL27 LED-lygten fra COAST er meget stærk og nem at bruge. HL27 er et fremragende universallys og et godt valg til mange situationer. Vægten på kun 130 g (inkl. 3 AA batterier) og den komfortable elastiske rem gør pandelampen meget stabil til f.eks. Gå og løb, eller sæt dig på en hjelm.
Et lille tandhjul på bagsiden af ​​batteripakken gør det nemt at justere lysstyrken. Det unikke ved dette gear er, at selve justeringen er baseret på et lille magnetfelt genereret af gearet. Tænd/sluk-knappen er lavet ekstra stor, så du kan få adgang til alle indstillinger - også mens du har handsker på.

COAST’s patenterede Pure Beam Focusing Optic System giver en overlegen stråle intensitet. Når du indstiller lyset fra den fokuserede lyskegle (Spot) til den brede lyskegle (Flood) vil du ikke få de mørke ringe, som ellers er typiske for lommelygter, der kan lave fokuserede lyskegler. Og med COAST’s Slide Focus Control kan du nemt skifte mellem Spot og Flood.

Bulls-Eye Spot-lyset giver dig en kraftig, fokuseret lysstråle, med en maksimal lysdistance på op til 129 meter, samt en ydre ring af et mere diffust lys, som samtidig oplyser et større område ud til siderne. Lysstyrken justeres let på et lille tandhjul bag på batteripakken.

HL27 er desuden IPX4 godkendt, hvilket gør at den kan holde til al slags brug i regnvejr, og betegnes som nærmest vandtæt.

Funktioner
- 1 kraftig hvid LED
- Justerbare elastikstropper
- Lygtehoved kan tiltes
- Hjelmklips inkluderet
- Inkl. 3 x AA alkaline batterier
- IPX4 godkendt
- Lygten er testet og normeret efter ANSI/FL1 standarder.
- Livstidsgaranti

Med COAST’s egen forpligtigelse til kvalitet af højeste standard er HL27 en LED lygte, der er sikret mod fald, er vind- og vejrbestandig og dens LED er nærmest umulig at ødelægge.
Lygten er testet og normeret efter ANSI/FL1 standarder.

 

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med