Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Modell: 37809

Silva TRAIL RUNNER FREE Pandelampe

799,00

Pris er inklusiv moms

lager: i lager

Trail Runner Free er en let og fleksibel pandelampe til alle, der elsker at løbe. Dens egenskaber og lysmønster er optimeret til løb og takket være Free Technology undgår du irriterende ledninger. Grundversionen Trail Runner Free har Hybrid batterikasse og 3 AAA batterier, perfekt til dem, der ikke løber dagligt, men stadig værdsætter en lang lyslevetid.

Vores klassiske løbelampe Trail Runner fås nu i en ny årgang. Med femte generation af Trail Runner præsenterer vi en ny teknologi, hvor strømkablet er integreret i pandebåndet. Vi kalder dette Free Technology – en behagelig pandelampeoplevelse uden forstyrrende ledninger.

Hybrid batteritaske medfølger
Hybridbatterikassen kan bruges med enten Silvas genopladelige hybridbatteri eller AAA-batterier. Etuiet har grebsvenlige overflader og integreret rødt sikkerhedslys - som bidrager til ekstra synlighed og sikkerhed.

Behageligt og kraftfuldt lys
Løb har været fokus i udviklingen af ​​hver eneste lille detalje på disse pandelamper. Alle modeller i Trail Runner Free-serien er udstyret med Silva Intelligent Light. Det betyder, at pandelampen har dobbelte lyskilder, så du både får stærk belysning på sigt, samt blød og behagelig belysning, hvor du sætter fødderne ned. Dette resulterer i et mere omfattende lysbillede og mindre hovedbevægelse, når du løber, så du kan fokusere på dit løb. Med Silva Intelligent Light mindsker du desuden risikoen for træthed og spændingshovedpine på grund af et rystende lysbillede.

Komfort ned til mindste detalje
Selvom Trail Runner Free er bedst kendt for innovationen med Free Technology, har vi ikke glemt det mest basale – vægt og ergonomisk pasform. Hver komponent i pandelampen er blevet optimeret, og selve lampeenheden, inklusive pandebåndet, vejer kun 55 gram. Trail Runner Free er let og velafbalanceret, med lette justeringer og et fladt, blødt forlængerkabel uden filtring. Pandebåndet er blødt, men forbliver solidt på plads takket være en tynd silikonesnor på indersiden af ​​pandebåndet. Batteriet kan nemt monteres på pandebåndet eller holdes varmt i lommen for at maksimere batteriets levetid ved at bruge det medfølgende forlængerkabel.

Trail Runner Free er et godt valg, hvis du løber mere sporadisk og derfor er tilfreds med at skifte batterierne, når de løber tør. 3 AAA batterier medfølger, men takket være Hybrid Battery Case kan du senere opgradere med det genopladelige Hybrid Battery 1,25 Ah, hvis du fortryder det.

 

 

För mera information, besök detta produkts Hemsida.

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med