Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Modell: 37983

Silva EXCEED 4X Pandelampe

3.299,00

Pris er inklusiv moms

lager: i lager

Exceed 4X er det kraftigste lys fra Silva med et 7,0 Ah (51,8 Wh) batteri, der er både kraftigt og fleksibelt og kan placeres i batteriholderen på pandebåndet. Exceed er et perfekt valg til tempofyldte aktiviteter såsom mountainbiking, top-turskiløb, langrend, trailløb eller natorientering.

Den nyudviklede batteriholder holder batteriet på plads og sidder fast og behageligt på baghovedet. Med denne pandelampe vil intet mørke stoppe dig!

7,0 Ah BATTERI
Exceed 4X har et 7,0 Ah (51,8 Wh) batteri, der er både kraftfuldt og fleksibelt. Batteriet gør det muligt at være ude på lange træningspas med en brændetid på 40 timer på den laveste indstilling, 12 timer på den mellemste indstilling eller 8 timer på den højeste indstilling. Placer batteriet i batteriholderen på pandebåndet, eller brug forlængerledningen og placer batteriet i din lomme eller rygsæk.

En indikator hjælper dig med at holde styr på batteriniveauet før og efter din aktivitet. Der er også en indikator for lavt batteriniveau og en standby-tilstand, der automatisk justerer lyset og garanterer 30 minutters garanteret lys, så du kan komme hjem i tide.

5 TILBEHØR MEDFØLGER
Exceed 4X er modulopbygget, hvilket betyder, at du kan flytte lyset mellem pandebånd, hjelm eller cykelstyr. Denne model inkluderer fem tilbehør:
Batteriholder for en behagelig oplevelse, selv når du har batteriet på pandebåndet
Hjelmbeslag designet til de fleste hjelme og fastgjort med holdbart 3M tape
Forlængerledning til at holde batteriet i lommen eller i en rygsæk
Forlængerkabel, så du kan have batteriet i lommen eller rygsækken
Kabelholder, der holder forlængerledningen i orden
Bånd over hovedet, der giver mere støtte

FYLDET MED LYSE FUNKTIONER

Exceed 4X har Silva Intelligent Light, som optimerer lysbilledet gennem en unik kombination af et fokuseret fjernlys, der oplyser afstanden, og et vidvinkellys, der oplyser det nære. Dette reducerer hovedbevægelsen og giver et klart overblik over mulige forhindringer på korte og lange afstande, hvilket giver bedre balance og øget sikkerhed, og hjælper dig med at maksimere din hastighed og ydeevne.

Silva Flow Light, vores smarte lysteknologi, tager lyset endnu længere og tilpasser lysmønsteret til din aktivitet. Ved at vippe lyset ned, kan du få et bredere lysmønster til langsommere aktiviteter. Når du vipper din forlygte frem/op, skinner lyset længere, hvilket giver dig det perfekte billede af lys til højhastighedsaktiviteter.

Den superlave tilstand (80 lumen) muliggør lange træningssessioner og konkurrencer ved at reducere batteriforbruget, når du ikke har brug for fuld lysstyrke. For eksempel til topturskiløb, hvor du kan bruge lavlystilstanden, når du går op ad bjerget og spare på batteriets brændetid. Exceed 4X har også en boost-tilstand på 2300 lumen, der giver et ekstra kraftigt lys til aktiviteter, der kræver bedre synlighed.

Det er muligt at købe ekstra batterier og tilbehør til denne model. Ved at tilpasse dit batteri til dit setup, kan du skabe de bedst mulige forhold med tilpasset vægt og brændetid alt efter aktivitet og forhold.

VÆGT & BEKVEMMELIGHED
Lav vægt er en forudsætning, når du vil tage træningen til næste niveau. Med denne fleksible pandelampe kan du optimere vægten efter dine behov. Den ergonomiske halsplade er designet til at holde batteriet fast på bagsiden af ​​hovedet, men kan tages af og udskiftes af den bagerste kabelholder. Dette giver dig mulighed for at bære batteriet i lommen for at reducere vægten på dit hoved og holde pandelampen afisoleret og enkel.

Det brede, delvist gummierede pandebånd og den ergonomiske nakkeplade sikrer, at pandelampen sidder, hvor den skal og giver en behagelig pasform selv under lange og krævende aktiviteter. Den aftagelige topstrop over hovedet giver ekstra støtte, når du har brug for det. Pandebåndet er designet til at blive båret på hjelmen ved at fjerne nakkepladen, så du kan bruge enten det medfølgende hjelmbeslag eller bare fastgøre pandelampen til hjelmen og gå ud.

 

För mera information, besök detta produkts Hemsida.

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med