Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Modell: 50107000

Uf Pro P40 All Terrain Gen. 2 Tactical Pants - Black

1.549,00

Pris er inklusiv moms

lager:

Fantastisk behagelige bukser. Velegnet både til job og fritid

Gennemtænkt konstruktion, uovertruffen komfort, funktionelle lommer og mulighed for knæbeskyttelse gør disse bukser til nogle af de bedste taktiske bukser, der findes på markedet. 

Stretch materiale kombineret med et særligt anatomisk snit giver dig frihed til at bevæge dig, som du vil. Bukserne er bl.a. fremstillet af schoeller®-dynamisk stretch - et fantastisk stof, der ikke kun udvider og trækker sig sammen i takt med din krops bevægelser, men som også forbliver elastisk i længden.

P-40 All-Terrain Gen.2 bukserne har et forbedret snit i knæpartiet. Det betyder, at knæbeskytterne forbliver på plads og vil være så behagelig, at du sandsynligvis glemmer, at du overhovedet har dem i bukserne.

Bukserne har som standard 9 lommer, som giver dig mulighed for at opbevare det meste af dit grej. Indholdet i lommerne er let tilgængeligt, uanset om du står, sidder eller knæler. Hemmeligheden er lommenes lodrette og vandrette lynlåssystem. Og dit udstyr holdes på plads takket være de indvendige rum, der er lavet af stretch.

Dit bælte kan føres gennem buksernes CORDURA®-forstærkede dobbelte bæltestropper (dette forhindrer, at dit bælte med udstyr ikke hænger ned).

Bukserne kan opgraderes med Uf Pro´s windstopper om vinteren. Den forede windstopper monteres med lynlås inde i bukserne.

En krog nederst på hvert ben benyttes til at forbinde bukserne med dine støvler (så stoffet ikke glider op).

Konfiguration med 9 lommer:
2x dobbelt adgang til sidelomme med enorm opbevaringskapacitet, specielle indvendige rum og en fastgjort CORDURA®-forstærket lomme med sikkerhedsklap
2x håndlomme med CORDURA®-forstærkning
1x sikkerhedslomme
2x knivlomme med CORDURA®-forstærkning
2x baglomme med CORDURA®-forstærkning
Dobbelt bæltestropper med CORDURA®-forstærkning
Eksternt tilgængelige knælommer til 3D Tactical Knee Pads
Justerbar bredde ved anklerne
CORDURA®-forstærket knæ og vrist
Dobbelt lynlås pull-fly
Indvendig lynlås (til aftagelig WINDSTOPPER®-foring)

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med