Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Modell: 50803900

Uf Pro Delta OL Gen. 4 Tactical Winter Jacket - Sort

3.300,00

Pris er inklusiv moms

lager:

Delta OL 4.0 Taktisk vinterjakke - Dit svar på isnende kulde.
Du arbejder i frostvejr, men din opgave involverer ikke nødvendigvis intens fysisk anstrengelse. Med Delta OL 4.0 Tactical Winter Jacket trodser du ikke bare den kulden, men er også fuldt beskyttet mod forhold, der veksler mellem frost og tø, vådt og sne.

VARMEISOLERING, DER RENT FAKTISK VIRKER.
Delta OL 4.0 Tactical Winter Jacket er isoleret med G-LOFT®, et hult polyesterfiberfyld, der beklæder torso og ærmer. Disse fibre indfanger varm luft fra din krop, hvilket betyder, at jakken behøver mindre fylde for at give indre varme.
 
Du kan stole på, at G-LOFT® holder dig varm og tør selv i det værste regnvejr, fordi det ikke absorberer fugt. Og på grund af den høje kompressibilitet springer jakken tilbage til sin original form i det øjeblik, du trækker den ud af rygsækken.
 
100 % VINDTÆT OG MEGET VANDAFVISENDE.
Delta OL 4.0 Tactical Winter Jacket har et ekstremt vandafvisende og 100 % vindtæt dobbeltlags ripstop-laminat, der blokerer for iskolde vinde og holder dig tør. Men ud over det er det også behageligt blødt at røre ved og usædvanligt støjsvagt.
 
Tag Delta OL 4.0 Tactical Winter Jacket på, og du vil være varm, men ikke overophedet. Hvis du begynder at få det for varmt, skal du bare åbne de integrerede, letglidende VISLON® YKK®-lynlåse i armhulerne for at komme af med overskydende varme. Disse lynlåse i topkvalitet er designet til at undgå at hænge fast i det tilstødende stof og til at lade dig åbne dem helt med bare en hurtig bevægelse.
 
FORBEDRET HOLDBARHED, HVOR DET GÆLDER.
De dele af en vinterjakke, der normalt slides hurtigst, er albuerne og lænden. Ikke på Delta OL 4.0 Tactical Winter Jacket. Vi har forstærket disse områder med slidstærkt CORDURA®-stof, der er kendt verden over for sin evne til at modstå nogle af de hårdeste påvirkninger, man kan forestille sig.
 
FRIT UDSYN.
Vores integrerede Hood/Harness®-system med den sømforseglede hætte får hætten til at følge dit hoved, uanset hvordan du drejer eller vipper hovedet - og holder hætten sikkert på dit hoved, selv i hylende vind. Du kan nemt regulere, hvor tæt hætten skal sidde, så den ikke blokerer for dit udsyn, og du bevarer dermed fuld situationsfornemmelse.
 
100% vindtæt
Meget vandafvisende overflade
Vandtæt hætte med integreret Hood/Harness®-system
Højtydende G-LOFT varmeisolering
CORDURA®-forstærkede ærmer og nedre del af ryggen
Håndledsvarmere
Store indvendige lommer
Store lommer foran
Ventilationssystem i siderne med glidende YKK® VISLON®-lynlåse
Regulering af taljevidde
 
MATERIALER
 
SKAL:
2-lags laminat
Overflademateriale 100% polyamid
åndbar PU-membran
 
FORING:
100% polyamid
100% 37.5® polyester (krave, hætte)
 
ISOLERING:
100% polyester 145 g/m2 G-LOFT® (torso)
100% polyester 110 g/m2 G-LOFT® (ærmer)
 
ØVRIGT:
100% polyamid CORDURA® (ærmer, nedre del af ryggen)
Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med