Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Modell: 100039034

Coast XP18R Stavlygte - Genopladelig

1.495,00

Pris er inklusiv moms

lager: Only 1 item(s) left in stock

Vær parat til enhver situation. Denne COAST XP18R stavlygte leverer bedst i lystest. Denne lygte har en strøm indikator samt patenteret slide-focusing optical teknologi, der giver ”flood light”, som er et bredt lys samt ”spotlight”, som er kraftigt lys med glidende overgange imellem de to funktioner.

Overvind mørket med over 3.500 Lumens.

Denne COAST XP18R er genopladelig men kan også fungere ved hjælp  af 6 X AA alkaline batterier (sælges separat) så du aldrig er uden lys. Fjern det genopladelige batteri for at tilslutte eller oplade batteriet, der stadig er indeni takket været den integrerede ProTek™ opladningsport og batteriopladningsindikator. XP18R lommelygten indeholder ikke kun medium, høj og lav output funktioner, men også COAST’s signatur Turbo Mode for optimal lys i mørket.

Klareste lys i test, denne vejrbestandige og støvafvisende lommelygte er lavet af rustfrit stål og aluminium, der passer godt i hånden samt til at betjene med en hånd. Tekstur håndtag for et solidt greb og øget komfort.

Med slide-focusing patenteret optik har du flood-to-spot beam shaping muligheden lige ved hånden, samt muligheden for at bruge lygtens Beam Lock til at indstille lysstrålen, præcis som du vil.

Mål: 270 x 45 mm.

Lumens: 420 / 1460 / 65 / 3650

IP54 vandtæt.

Leveres inkl. batteri og ladekabel.

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med