Populära

Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Modell: 07530

Gerber MP600 Full-Size Multi-Tool Basic NN

599,00

Pris er inklusiv moms

lager: i lager

Multi-Plier 600 - Vi kan komme på omkring 600 grunde til, at dette meget applauderede multiværktøj hører til dit bælte. Men rolig, bare hold dig til de vigtigste her.

Som f.eks.:

Alsidighed, Fejlsikker ydeevne og et niveau af bundsolid design og konstruktion, der glæder øjet og tilfredsstiller sjælen. Det hele begynder med rustfrit stål af høj kvalitet. Derefter indarbejdede vi Gerbers patenterede åbningstang med en hånd. Af de 6 tilgængelige modeller har tre standardnålestangen, og de andre tre har vores stumpnæskonfiguration. Du ville blive hårdt presset for at finde et mere robust eller mere frygtløst multiværktøj derude. Men fortsæt og se lidt rundt. Se hvad du synes. Gå derefter tilbage til Gerber, og vælg Multi-Plier 600, der virkelig passer til dine behov. Vi bygger masser. Funktioner: Patenteret enhåndsåbning Multi-tang Solid rustfrit stålkonstruktion 14 værktøjer Inkluderer begrænset levetid garanti Tekniske specifikationer: Vægt: 9 oz.

Det hele begynder med rustfrit stål af høj kvalitet. Derefter indarbejdede vi Gerbers patenterede åbningstang med en hånd. Af de 6 tilgængelige modeller har de tre, standardnålestangen, og de andre tre har vores stumpnæse konfiguration. Du ville blive hårdt presset for at finde et mere robust eller mere frygtløst multiværktøj derude. Men fortsæt og se lidt rundt. Se hvad du synes. Gå derefter tilbage til Gerber, og vælg Multi-Plier 600, der virkelig passer til dine behov.

Funktioner:

  • Patenteret enhåndsåbning af Multi-tang
  • Solid rustfrit stålkonstruktion
  • 14 værktøjer Inkluderer

Tekniske specifikationer:

Vægt:

  • 255 gram
Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med