Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Modell: CHVAL06

wiley X Valor 2.5

1.295,00

Pris er inklusiv moms

lager: Only 1 item(s) left in stock

Om du er på skydebanen eller på jagt, så er WX VALOR et genialt valg. Brillen kommer med et sæt af enten en, to eller tre udskiftelige glas, så du kan tilpasse dig de forskellige miljøer og lysforhold du møder. Vi har givet det holdbare semiramme stel et slankt og moderne design, og belagt næsepuderne med gummi samt inkorporeret diskrete linjer og kurver på stængerne, hvis ender vi dertil har belagt med gummi, alt sammen for at give dig en sikker og behagelig pasform med et sporty udtryk. WX VALOR giver et let og enkelt look, der passer til enhver aktivitet.

GLAS:
Grå
De grå glas absorberer alle farver jævnt, så du bevarer den samme farveopfattelse, som uden brug af solbriller. De er perfekte under lyse lysforhold, da de sikrer en maksimal reduktion af genskær, og er ideelle til alle udendørsaktiviteter i solrigt vejr, inklusiv golf, løb og cykling.
100% UVA/UVB beskyttelse

Klar
Med de klare glas får du maksimal lystransmission, så du kan se de præcise farveværdier. Ideel til brug i diset/tåget og overskyet vejr, ved tusmørke og daggry samt indendørs. Perfekte til indendørs sport som fx squash, tennis, håndbold og futsal, samt til jagt i de lyse morgentimer.
100% UVA/UVB beskyttelse

Lys Orange
Det lyse orange glas bortfiltrer det meste blå lys (HEV), som er hoved komponenten i genskær og dis. De fremhæver kontrast i middel til svage lysforhold, hvilket gør dem ideelle til mange udendørs- og indendørs aktiviteter, fx jagt, løb, cykling, ski, snowboarding, basketball, håndbold og tennis.
100% UVA/UVB beskyttelse

Måske er det denne du søger?
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Du har nyligt set
spacer