Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Model/varenr.: NV-KIT61-4C2M-BAT
Fra: Nivian

Nivian Video overvågning Kit - NV-KIT61-4C2M-BAT

7.499,00

Pris er inklusiv moms

Lager: På lager
  • Varenr.: NV-KIT61-4C2M-BAT
  • Nivian videoovervågningssæt
  • 6-kanals NVR
  • 4 batteridrevne trådløse kameraer 2Mpx
  • Plug and Play P2P-installation
  • Plads til 1 HDD 2,5"
  • Nivian Connect-app
2 Megapixel

Du kan nemt se hvad der foregår på billedet med 2 megapixel sensoren. Du er sikret flotte og skarpe billeder i 1080p billede kvalitet hvilket er dobbelt så skarpt som 720p. Med dette kamera kommer du derfor nemt til at kunne genkende mennesker, objekter og meget andet, når du ser videomaterialet igennem.

Smartenheder

Systemet kan styres af iPad, iPhone og Android-enheder. Det betyder, at du kan se alle billeder eksternt, så længe du har internet i begge ender. Jo bedre signal på din smartenhed, jo hurtigere og jævnere bliver livevisningen. Du kan også nemt lave afspilningssessioner og dele det med de rigtige personer.

IP Baseret system

IP baseret videoovervågning sikrer dig uanede muligheder i forhold til opnåelse af maksimal sikkerhed. IP kameraer kan både anvendes som en selvstændig enhed, sammen med en NVR optager eller sammen med tredjeparts VMS software som eksempelvis Milestone. Fordelen ved at anvende et IP kamera som en selvstændigt overvågningskamera, er at du ikke behøver en NVR (netværksoptager).

Det gør det også meget nemmere hvis du skal installere mange kameraer at lave flere samlingspunkter via PoE switche. Derved behøver du ikke at trække alle kabler til samme sted, men i stedet nøjes med at trække til baser i stedet.

Bullet IP Kamera

Vi anbefaler at du vælger typen bullet hvis du gerne vil være sikker på at der lægges særligt mærke til at der videoovervåges. Denne type er mere aggressiv i udseendet og kan virke være med til at opnår en kraftige præventiv effekt.

Væg montering

Dette kamera er velegnet til montering på vægge. Vi anbefaler altid at man anvender sokler hvori du kan skjule samlingen mellem kamera og kablet. Derudover opnår du også en større sikkerhed mod vandalisme da kabelsamlingen er langt bedre beskyttet.

Loft montering

Kameraet er velegnet til montering på loft. Du opnår som regel større fleksibilitet i forhold til vinklingen, hvis kameraet monteres på loft.

 
 
10 - 20 meter

Kameraets nattesyn sørger for via de infrarøde dioder at du kan se om til 20 meter i komplet mørke.

2,8mm linse

Med en kameralinse på 2,8mm er du sikret et meget bredt billede hvilket giver et utroligt godt overblik på billedet. De mest solgte kameraer bruger 2,6mm, 2,8mm og 3,6mm. Hvis du er usikker på om 2,8mm linsen er det rigtige for dig, så kan du nemt måle efter selv. Stil dig hvor du tænker at kameraerne skal placeres, og stræk armene ud i en horisontal vinkel på ca. 100 grader i og 74 grader vertikalt. Vi anbefaler 2,8mm linsen hvis du skal filme bredt og gerne vil have et godt overblik på kortere afstande.

Hvis du gerne vil være sikke på at linsen passer til dine behov, anbefaler vi at du vælger et kamera med variabel linse, da man med denne type linse selv kan justere kameraet præcis som man ønsker det.

Notifikationer

Hvis du vil modtage en meddelelse om, hvem der er træder ind på din grund, er dette system det rigtige valg for dig. Via en simpel push-underretning advarer systemet dig om aktivitet, og du kan hurtigt og nemt gå til livevideoen eller foretage en øjeblikkelig afspilning, så du kan se, hvad der udløste alarmen.

Hvis denne funktion er vigtig for dig, anbefaler vi dig altid at vælge systemerne med IVS (Intelligent Video Analysis). Dette er for at mindske antallet af falske meddelelser. Hvis du ønsker, at meddelelsesniveauet skal være så præcist som muligt med et minimum af fejlmeddelelser, anbefaler vi dig at anvender AI-systemerne, som er videoanalyser baseret på kunstig intelligens.

Varenr. NV-KIT61-4C2M-BAT
Brand Nivian
Model NV-IPB020A-2-BAT
Image sensor 1/2.7" Progressive Scan CMOS
Maximum resolution 2 Megapixel (1920 x 1080)
Main Stream rate 1080p / 720p (1 ~ 20 FPS)
Compression H.264
Lens 2.8 mm
Minimum illumination 0.05 Lux / F1.2
Infrared lighting 0 Lux / 6 pcs IR (8 m)
Day / Night Removable mechanical ICR filter
Motion Detection Real PIR sensor (up to 10 m and 115º opening)
Audio Bidirectional (Microphone and Speaker)
Communication Wireless with the recorder (proprietary protocol)
Internal memory No
Remote access Nivian Connect App for Smartphone / Tablet (Only if added to NVR)
Power supply Battery 8700 mAh (12V DC) rechargeable (NV-BAT8700)
Degree of protection Weatherproof IP66
Temp. operation -20º C ~ +55º C
Dimensions 108 (Fo) x116 (Al) x 72 (An) mm
Weight 500 g
Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med