Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Model/varenr.: -V2

Bladerunner Snitsikre handsker - Level 5

525,00

Pris er inklusiv moms

Lager: På lager

Korte snitsikre handsker m. elastik. Lynhurtige at få på.

Denne handske  er foret med et ultrahøjt snitsikkert materiale, som holder dine hænder sikre, når du konfronterer en angriber med en kniv. Designet til at beskytte hænderne i enhver voldelig situation. 

Vores "Security"-handske er, som navnet antyder, designet til alle, der kan komme i en situation, hvor de har brug for at beskytte sig mod et knivangreb. Denne handske beskytter ikke kun mod knive, men beskytter også mod bid. Handsken er fuldt foret med Bladenoma® ultrahøjt anti-slash-materiale, som giver beskyttelse til hænderne, hvor der ofte er mest brug for det.

Håndledsremmen er elastisk og har "Security"-logo præget med en velcrolukning.

Tommelfinger og pegefinger på hver hånd har touchscreen-materiale, så man kan bruge en telefon, mens man har handskerne på.

BIDBESKYTTELSE: Denne handske er blevet testet af et autoriseret britisk laboratorium og har opnået niveau 2 for punkterings- og bidmodstand som vist i skemaet nedenfor.

KNIVBESKYTTELSE: Denne handske vil gøre det muligt for brugeren at gribe en kniv i bladet og samtidig beskytte hænderne mod alvorlige skader. "Security"-handsken er ikke stiksikker.

Disse handsker er blevet testet i henhold til EN 388: 2016 + A1 2018 af et uafhængigt britisk laboratorium og har opnået følgende resultater:

Slidstyrke: Niveau 2
Modstandsdygtighed over for knivsnit: Niveau 5 
Modstandsdygtighed over for rivning: Niveau 4
Modstandsdygtighed over for punktering: Niveau 2
Niveau 5 er det højeste niveau, der kan opnås for skærefasthed i henhold til EN 388 2016: + A1: 2018

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med