Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Model/varenr.: ut41

Nextorch UT41 Signal Lygte - Genopladelig

199,00
229,00
Du sparer: 30,00

Pris er inklusiv moms

Lager: På lager

NEXTORCH UT41 er en meget synlig, multifunktionel sikkerhedslygte, der sikrer fremragende synlighed med sit brede udvalg af LED-lyskilder, herunder grøn, gul, blå, rød og infrarød (IR). Denne alsidige signallygte har 13 lys- og blinkfunktioner til at dække en række forskellige behov. Den er udstyret med en direkte USB-C-opladningsport til nem genopladning og en LED-batteriniveauindikator til overvågning af strømstatus. UT41 har et robust design med IPX8-vandtæthed og 2 meters slagfasthed og inkluderer monteringshardware til hjelme, MOLLE-bånd og andre overflader, hvilket gør den til en alt-i-en-sikkerhedsanordning til en bred vifte af professionelle og rekreative aktiviteter.

 

NEXTORCH UT41 er konstrueret til at fungere som en omfattende sikkerheds- og signalanordning, perfekt til dem, der har brug for pålidelig og meget synlig belysning under varierende forhold. Den kompakte formfaktor og det brede spektrum af farver gør den til et uvurderligt værktøj til signalering, identifikation og sikkerhedsformål.

Dynamiske og alsidige belysningstilstande: Med 13 forskellige belysningstilstande, herunder en kombination af signal- og blinkmønstre på tværs af flere farvespektre, tilbyder UT41 tilpasningsevne, der matcher kravene i enhver situation. Fra at lede trafik til at markere et farligt område eller signalere i eftersøgnings- og redningsoperationer - UT41 er bygget til at fungere.

Robust og pålideligt design: UT41 er konstrueret til at modstå barske miljøer og har en IPX8-klassificering, der gør den nedsænket i op til 2 meter. Lygten er også designet til at overleve slag fra 2 meters højde, hvilket sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed på jobbet.

Praktisk opladning og overvågning af brug: Med det indbyggede 500 mAh lithium-ion-batteri og USB-C-port er det nemt og effektivt at genoplade UT41. Tilføjelsen af en LED-batteriniveauindikator hjælper med at holde styr på strømtilgængeligheden, så du altid ved, hvornår det er tid til at genoplade.

Fleksible monteringsmuligheder: Enheden leveres med hardware, der gør det nemt at montere den på forskelligt udstyr, herunder hjelme og MOLLE-bånd, så den forbliver sikker og tilgængelig, uanset hvor der er brug for den.

Let og bærbar: Med en vægt på kun 29 gram og kompakte dimensioner er UT41 designet til at være bærbar og nem at bruge. Den kan nemt bæres og hurtigt tages i brug, og den giver en klar og tydelig belysning uden at fylde meget i dit udstyr.

NEXTORCH UT41 er en multifunktionel, genopladelig signallygte, der udmærker sig ved at give et højt niveau af synlighed og alsidighed. Det er en pålidelig belysningsløsning til sikkerhedsbevidste personer, beredskabspersonale og udendørsentusiaster, der har brug for en robust, vandtæt og brugervenlig lygte til en række forskellige formål.


Tekniske specifikationer:
Lyskilde: Hvide, røde, blå lysdioder
Tilstande: Rød og blå flash, rød, blå, gul, grøn, hvid og IR
Driftstid: Op til 56 timer i rød og blå flash-tilstand
Vandtæthed: IPX8 (2 m)
Modstandsdygtighed over for fald: 2 m / 6,56 ft
Batteri: 500 mAh Li-ion-batteri
Dimensioner: 62,5 mm x 27 mm x 25 mm

 

 

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med