Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Model/varenr.: HECS00016-XS

Heat Experience | Opvarmede handsker - Sort

779,35
1.199,00
Du sparer: 419,65

Pris er inklusiv moms

Lager: På lager

Lækkert handske med integreret varme, fra Heat Experience. Handskerne er fra Heat Experience Core Serien "HECS"  

Op til 5 timers batteritid.Touchscreen compatible 

Vindtætte, Vandafvisende og Åndbare.  

Nem at oplade med den medfølgende oplader.  

Nu er det slut med at fryse om hænderne. Men denne lækre handske med varme, fra Norske Heat Experience, er det bare ud i kulden.

Handskerne er virkelig komfortable at have på. De opvarmede handsker er lavet til aktiv og daglig brug. Den kan indstilles i 3 varme niveauer. 

Handsken har et formtilpasset unisex-design, er vejrbestandige og lavet af holdbare materialer (Lækker blødt læder på håndfladerne) og 3M ™ Thinsulate ™ -isolering, der holder fingrene varme og fleksible.

Uanset terræn eller udfordring behøver du ikke bekymre dig om, at dine hænder svigter dig. Varmeelementerne er placeret øverst på hånden og strækker sig helt ned i fingerspidserne for fuld dækning af ekstremiteterne.

Med en touchscreen-venlig fingerspids behøver du ikke bekymre dig om at udsætte dine fingre for kulde, for at bruge dine smarte enheder som fx mobiltelefonen.

De opvarmede handsker er lavet til en bred vifte af aktiviteter, såvel som til daglig brug. Brug dem, mens du er på ski, se børnene spille fodbold eller bare gå en tur til købmanden for at få dine daglige varer.

Handskerne er også en fremragende gave til dem, der har cirkulationsproblemer og gør gigthænder mere behagelige.

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med