Fragt fra kr. 37,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Wiley X Rogue Comm

1.299,00

Pris er inklusiv moms

Lager:

Absolut beskyttelse og maksimal komfort!
WX ROGUE COMM sætter en ny standard for sikkerhedsbriller. De tynde COMM-stænger i et buet design, der passer perfekt under dine høreværn eller andet kommunikationsudstyr, kombineret med det justerbare 360° næsebøjleparti og letvægtsrammen sikrer dig en super behagelig pasform. WX ROGUE COMM leveres med tre udskiftelige linser i forskellige farver, hvilket gør den ideel til alle lysforhold, så du kan holde fokus hele dagen uanset hvad.

GLAS:
Grå
De grå linser absorberer alle farver jævnt, så du bevarer den samme farveopfattelse som uden solbriller. De er perfekte i skarpe lysforhold, da de sikrer maksimal blændingsreduktion og er ideelle til alle udendørs aktiviteter i solskinsvejr, herunder golf, løb og cykling.
100 % UVA/UVB-beskyttelse

Klar
Med de klare linser får du maksimal lystransmission, så du kan se de nøjagtige farveværdier. Ideelle til brug i tåget/dugget og overskyet vejr, ved skumring og daggry samt indendørs. Perfekt til indendørs sport som squash, tennis, håndbold og futsal samt til jagt i de lyse morgentimer.
100 % UVA/UVB-beskyttelse

Lys orange
Det lyse orange glas filtrerer det meste af det blå lys (HEV), som er den vigtigste komponent i blænding og dis. De fremhæver kontrasten under middel til svage lysforhold, hvilket gør dem ideelle til mange udendørs og indendørs aktiviteter som f.eks. jagt, løb, cykling, skiløb, snowboarding, basketball, håndbold og tennis.
100 % UVA/UVB-beskyttelse

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med