Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Bladerunner Safe-Pro Snitsikker Langærmet T-shirt - Cutlevel 5

1.495,00

Pris er inklusiv moms

Lager:

Snitsikker langærmet trøje

SAFE-PRO langærmet T-shirt med v-hals beskytter mod knivstik, rifter og bid. Dette er den seneste i sortimentet af beskyttelsesbeklædning, men i stedet for at bruge para-aramid bruger vi nu polyethylen med ultrahøj molekylvægt.

UHMWPE er et fløjlsblødt materiale, der er ekstremt let, men også stærkt nok til at beskytte mod knive og bid, og når det bruges som materiale, klassificeres det som en superplast. Disse fibre har en utrolig høj trækstyrke sammenlignet med mange andre termoplaster, og de er endda meget stærkere end stål (højstyrkestål er ca. 900 MPa, og i UHMWPE er det ca. 3000 MPa). Denne utrolige styrke betyder, at dette materiale ikke kun bruges til beskyttelsesbeklædning, men også til containere samt reb og net i shippingindustrien.

Når dette materiale er snoet eller vævet, er resultatet en meget blød og brugbar tråd, der kan absorbere energi og beskytte mod knivstik, bid og lignende, og når det er lavet til tøj, får du et produkt med ekstremt høj slidstyrke og lav vægt med en utrolig styrke.

Denne Bladerunner Safe-Pro top har et lag af anti-slash, skærefast beskyttelse. Antallet af knivangreb stiger i et alarmerende tempo i Storbritannien, Europa og resten af verden.

Vi har brugt en vægt på 290GSM af dette materiale til at producere et skærebeskyttelsesniveau på A5 i henhold til ANSI/ISEA 105-2016,  sammenlignes med niveau 5 i EN388 2003 og niveau E i EN388 2016.

Dette materiale består af 50 % polyethylen, 30 % polyester og 20 % bomuld og kan maskinvaskes med lignende farver på et koldt, skånsomt program.

BIDBESKYTTELSE: Denne vare har niveau 2 punkteringsmodstand i overensstemmelse med EN388: 2003, hvilket betyder, at den også beskytter mod bid og ridser.

STIKBESKYTTELSE: Vær opmærksom på, at dette produkt er skære- og snitsikkert, men ikke stiksikkert.

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med