Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Uf Pro Striker XT gen.3 Combat Pants - Brown Grey

1.999,00

Pris er inklusiv moms

Lager:

Lækre bukser med en detaljegrad der er lidt ud over det sædvanlige

De nye Striker XT Gen.3 Combat Pants er lavet med en kombination af smarte materialer, der sikrer, at disse bukser vil hjælpe dig med at holde fokus uanset  opgaven. 

Vores kroppe ændrer sig hele tiden. Derfor er Striker XT bukserne udstyret med Waist/Flex System, der tilpasser dem præcist til din talje, efterhånden som din midtersektion udvider og trækker sig sammen i løbet af dagen. Dette sikrer også, at bukserne bevarer en perfekt pasform, når du hopper, kravler, løber og klatrer over forhindringer.

Et integreret underbælte holder bukserne fast og forhindrer dem i at glide ned eller op. Det sikrer, at de følger alle dine bevægelser, uanset opgavens art.

Letvægts- og åndbare stretchpaneler giver lige præcis den rette mængde udvidelse af taljen. Det betyder, at hver gang du tager bukserne på, vil du føle det, som om de er skræddersyet til din krop. 

3D-puden i den nederste del af ryggen følger din lænds kurve for at udfylde hullet mellem din krop og buksernes talje. Resultatet er, at bukserne sidder bedre og giver dig en mere robust pasform.

I alt 17 lommer giver rigelig opbevaring dit dit udstyr. Multifunktionelle sidelommer har elastiske inderlommer, der holder dine ting sikre og beskyttede, mens du stadig nemt kan få fat i dit udstyr (takket være YKK-lynlåse af høj kvalitet, der giver dobbelt adgang).

Når det er varmt, kan de store ventilationsåbninger langs benene åbnes med lynlås, så du kan transportere varmen væk fra kroppen. Et integreret myggenet giver mulighed for frisk luft og holder insekter og snavs ude.

Striker XT Gen.3 Combat Pants går et skridt videre og giver dig mulighed for at justere beskyttelsen af dine knæ, så den passer til dine bevægelser. Justeringsknappen til knæhøjde i 5 niveauer er skjult i den store sidelomme. 

Øg eller sænk beskyttelsen af dine knæ alt efter opgaven. Integreret let knæpolstring giver førsteklasses CORDURA®-forstærket beskyttelse, mens du får maksimal beskyttelse mod stød og skarpe genstande ved at bruge enten UF PRO 3D taktiske knæpuder eller UF PRO solide knæpuder.

Det robuste Ripstop-stof, der er hjertet i disse bukser, giver enestående modstandsdygtighed mod slid og ælde. Yderligere forstærkning med jernstærkt CORDURA®, hvor det tæller, betyder, at bukserne kan klare en alvorlig belastning, og den udvidede brug af scholler®-dynamiske stretchpaneler sikrer, at du kan nyde fuld bevægelsesfrihed.

Det robuste Ripstop-stof, der er en af grundstenene i disse bukser, giver enestående modstandsdygtighed mod slid og ælde. Yderligere forstærkning med CORDURA®, betyder at bukserne kan klare høje belastninger, mens den udvidede brug af scholler®-dynamiske stretchpaneler sikrer, at du kan nyde fuld bevægelsesfrihed.

En krog nederst på hvert ben benyttes til at forbinde bukserne med dine støvler (så stoffet ikke glider op).

Bukserne kan opgraderes med Uf Pro´s windstopper om vinteren. Den forede windstopper monteres med lynlås inde i bukserne.

UF PRO talje stretch system.
schoeller®-dynamisk stretch materiale for øget bevægelsesfrihed.
CORDURA® forstærkede bæltestropper.
Ekstra velcro inden i bæltestropperne for bedre pasform af underbæltet.
UF PRO® 3-lags knæbeskyttelsessystem.
Ekstra lomme til UF PRO Solid Knee Pads.
2X store ventilationsåbninger med myggenet i overlårsområdet.
Vertikalt knæjusteringssystem med 5 niveauer.
Breddejusterbart underbensområde med lynlås.
Indvendig lynlås til aftagelig WINDSTOPPER®-foring.
Støvlekrog.

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med