Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Model/varenr.: 37976
Fra: Silva

Silva Scout 3XT| Pandelampe

389,00

Pris er inklusiv moms

Lager: På lager
Scout 3XT er en letvægts pandelampe designet til alle dine udendørs eventyr. Pandelampen er udstyret med et rødt lys for at bevare dit nattesyn, en indikator for batteriniveau og et kraftigt lysudbytte på 350 lumen - sammenlignet med Scout 3X.
 
Alle modeller i Scout 3-serien har hybridteknologi, hvilket betyder, at batterirummet passer til både et genopladeligt hybridbatteri fra Silva og almindelige AAA-batterier. Silva-hybridbatteriet sælges separat.
 
 
OPTIMERET LYSBILLEDE
Scout 3XT er udstyret med Silva Intelligent Light, som optimerer lysbilledet gennem en unik kombination af fokuseret afstandslys, der lyser langt væk, og vidvinkellys, der lyser tæt på dig. Takket være Silva Intelligent Light® får du et klart udsyn til mulige forhindringer på både kort og lang afstand uden at skulle bevæge hovedet så meget. Det giver dig bedre balance og selvtillid, så du kan maksimere din hastighed og præstere bedre.
 
Dette er en pandelampe, der er nem at bruge. Den store tænd/sluk-knap gør det nemt at håndtere pandelampen, selv når det er koldt og vådt, og du har handsker på. Scout 3XT er også vandtæt i henhold til IPX5-standarden. Pandelampens lave vægt og det brede, delvist gummierede pandebånd sikrer, at pandelampen bliver på plads og er behagelig, selv når du er på farten i lang tid.
Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med