Med Peter Jones Klick-Fast systemet kan du nemt fastgøre alverdens sikkerhedsudstyr, så du har det ved hånden til hver en tid. Udvalget her på siden byder på docks, beslag, stavholdere, bælter og meget andet grej til vagter, politibetjente og andre professionelle. Køb det prisvenlige udstyr lige her.

Model: P17538KF
Model: DOCK03
Model: SSECTROBATHOLDKF
Model: DOCKMV
Model: PMLN5004B-1913
Model: DOCK08
Model: RSTUDKFTORCH
50% Off
Model: DOCKMAG02,
Model: DOCK05BVELCRO
Model: DOCK05
Model: RSTUDFBLKIT
Model: DOCK03
Model: DOCK04
Model: dock05bl
Model: RSTUDBELTCLIP
50% Off
Model: DOCK04
Model: dock01
Model: dock07
Model: DOCKHELMETPIC

Unikt bæresystem med Peter Jones Klick-Fast

Med Peter Jones Klick-Fast har du altid dit vagt- og securityudstyr med dig på farten. Det smarte bæresystem gør det muligt for dig at vælge, hvor og hvordan du vil bære på dit securityudstyr. Du kan montere din radio, dit radiobatteri, din stav, din peberspray, din lygte og meget mere til stort set hvad som helst. Brug vores mange praktiske og brugervenlige beslag her i udvalget til at montere diverse tasker og udstyr på din cykel, på din hjelm eller på din rygsæk. Vi fører også fleksible og selvklæbende Peter Jones Klick-Fast docks, som er ideelle til instrumentbrættet, væggen eller en lignende overflade. Til dig der gerne vil have dit udstyr monteret i bæltet, forhandler vi adskillige Peter Jones Klick-Fast docks til bælter i størrelser som blandt andet 32 mm, 38 mm, 50 mm og 60 mm. Du behøver ikke at tage bæltet af for at skifte mellem tasker og udstyr, hvilket gør bæresystem yderst fleksibelt og nemt at bruge. Uanset dine personlige præferencer og behov når det kommer til dit vagt- og securitygrej, så er vi sikre på, at du kan finde en løsning, der falder i din smag, her her i vores brede udvalg af Peter Jones Klick-Fast udstyr. Glem ikke at vi som altid tilbyder vi gratis fragt, når du handler for over 400,-.

Prismatch på Peter Jones Klick-Fast udstyr

Nogle gange skal det gå stærkt, og her er Peter Jones Klick-Fast systemet godt, da du hurtigt og nemt kan skifte mellem det udstyr, du har behov for. Uanset om du arbejder i politiet, i militæret, som vagt, eller i anden professionel sammenhæng benytter dig af sikkerheds- og kommunikationsudstyr, så er Peter Jones Klick-Fast bæresystemet noget for dig. Virksomheden har udviklet løsningen ved at kombinere mange års erfaring med en teknisk kunnen ud over det sædvanlige. Det skræddersyede system er designet ud fra et ønske om at gøre det nemmere og mere sikkert at arbejde for betjente, vagter, brandmænd og nødbehandlere mm. Se blandt andet nærmere på en Peter Jones Klick-Fast holder til peberspray som kommer med en lanyard, og åbnes nemt og hurtigt med én hånd. Vi fører også smarte radiotasker og radio bælteclips, som holder både din radio og dit radiobatteri sikkert på plads uden, at du skal åbne eller lukke tasker. Mange af vores beslag og tasker kan rotere 360 grader, og indstilles i op til 8 forskellige positioner, så du har mulighed for at tilpasse dit bæresystem præcist efter dine behov, uden at du går på kompromis med sikkerheden. Her hos SECTRO tilbyder vi prisgaranti, hvilket betyder, at du altid er sikret markedets skarpeste pris, når du handler dit Peter Jones Klick-Fast udstyr her på webshoppen.

Bestsellers