Vil du også undgå at løbe tør for strøm på de mest ubelejlige tidspunkter? Med en powerbank er du uafhængig af stikkontakter, og du kan oplade alle dine enheder på farten. Her på siden ser du vores udvalg af de lette og transportable backup-batterier – naturligvis til en god pris.

Model: nb10000
Model: c20000
Model: carbo10000
Hot
Model: nw5000
60% Off
Model: mh15
Model: nbp2
Model: nbp4
Model: 502125
Model: 100048338

Lad alle dine enheder op på farten med en powerbank

En powerbank er efterhånden blevet en fast ejendel hos de fleste, fordi den sikrer strøm til de dage, hvor du er langt fra en stikkontakt. Det kan være på festival, på campingtur eller på ture, hvor du bevæger dig meget og derfor ikke er i nærheden af strøm. Her hos Sectro finder du forskellige powerbanks, der alle er i topkvalitet og giver dig mulighed for at lade din telefon eller computer op igen og igen.

Her hos Sectro er vi specialister inden for udstyr til sikkerhedsbranchen, og vi forhandler derfor kun produkter i topkvalitet. Det gælder også vores powerbanks, som vi har særligt udvalgt fra pålidelige brands som det prisvindende Nitecore og Ledlenser. Flere af vores opladerbanks kommer i kombination med en lygte, så du får flere funktioner i én smart enhed, der passer i lommen.

Vandtætte powerbank til campingturen eller udendørs arbejde

Leder du efter en powerbank, der kan modstå regn og den barske natur? Så har vi en løsning til dig. Vi har nemlig flere vandtætte powerbanks, der kan holde til støv og kraftig regn. Der er flere såkaldte IP-klasser, der afgør, hvor modstandsdygtig et produkt er i forhold til støv og vand. Med en IP65-rangering er powerbanken beskyttet mod støv og vandstråler, mens den højeste rangering, IP68, også beskytter mod langvarig nedsænkning i vand. Du kan altså roligt tage din powerbank med på campingtur, selvom vejrudsigten lover regn.

Vil du gøre det endnu lettere for dig selv og slippe for kabler, bør du tage et kig på vores magnetiske powerbank fra Nitecore. Det er en kompakt og let oplader, der kan sættes direkte på telefonen og oplade den trådløst. Så bliver det ikke meget nemmere at være på farten!

Stort udvalg af ladekabler til powerbanks

Vores powerbanks kommer i forskellige størrelser og kapaciteter, så du kan finde den perfekte løsning til dine behov, uanset om det er til daglig brug, rejser eller et udendørs eventyr. De uundværlige backup-batterier kommer også i forskellige prisklasser, så du kan finde et, der ikke sprænger budgettet. Se også vores tilbehør til opladere, hvor du blandt andet kan finde solide opladerkabler og ladestationer med flere udgange, så du kan oplade alle dine enheder på en gang. Hos os kan du finde alt til smart opladning af din telefon, tablet og computer.

Har du brug for hjælp eller rådgivning i forbindelse med dit køb? Så tøv ikke med at tage fat i os. Vi har over 10 års erfaring med at sælge udstyr i topkvalitet, så vi hjælper meget gerne med at guide dig til at finde det helt rette produkt til dine behov. Ring til os på telefon 70 22 77 66 eller skriv en mail, så finder vi en løsning i fællesskab.

Bestsellers