BLACK WEEKEND

Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Model: 37821

Silva EXPLORE 4RC Pandelampe

649,00

Pris er inklusiv moms

Availability: Only 1 item(s) left in stock

Explore 4RC er en holdbar og fuldstændig vandtæt pandelampe, der er perfekt egnet til udendørs aktiviteter både til lands og til vands. Explore 4RC har en lysstyrke på 400 lumen og et integreret, genopladeligt LiPo 700 mAh batteri med USB-opladning. Den har også fleksible fastgørelsesmuligheder, tre forskellige LED-farver (hvid, orange og rød) og et SOS-blinksignal i tilfælde af en nødsituation. Explore er simpelthen en pålidelig følgesvend under våde og tørre forhold.

VIGTIGE BELYSNINGSFUNKTIONER
Kan du lide udendørsaktiviteter såsom vandreture, klatring eller alpinisme? Eller kajak eller sejlads? Så er dette pandelampen for dig. Explore 4RC har tre forskellige LED-farver; hvid, rød og orange, som alle opfylder forskellige funktioner. Det hvide lys har en lysstyrke på 400 lumen og er velegnet til de fleste aktiviteter, hvor du gerne vil se, hvad der er omkring dig. Det røde lys er skånsomt for øjnene, bevarer nattesynet og er perfekt at bruge, hvis du skal op om natten og ikke vil forstyrre andre, fx når du bor i bjerghytter eller i telte. Det orange lys er ideelt til kortlæsning, da det også fremhæver røde markeringer, når du for eksempel skal navigere på havet.

Explore lamperne har 400 lumen lysstyrke og tre forskellige lystilstande, hvoraf den ene er en såkaldt "super low mode", hvor pandelampen kun lyser med 10 lumen. Denne lystilstand giver mulighed for at spare batteritid, men er også perfekt at bruge, når du vil læse, eller når du vil bruge pandelampen til at arbejde med noget tæt på. Ønsker du en hyggelig teltlampe eller bådlampe, kan du placere pandelampen i den medfølgende opbevaringstaske, og du får en dæmpet hyggebelysning. Hvis du er til eventyr – uanset om det er afslappet vandretur, sejlads, padling eller spændende bjergbestigning – kan du stole på, at denne pandelampe viser vejen.

Skulle uheldet være ude, har Explore et indbygget SOS-blinklys, der aktiveres via tænd/sluk-knappen. Dette signal er den internationale standard for nød og for at få hjælp.

VANDTÆT OG FLEKSIBEL
Explore er designet til dig, der elsker eventyr, både til lands og til vands. De er 100% vandtætte i henhold til IPX7-standarden, hvilket betyder, at hvis du taber pandelampen i vand, kan den holde op til 30 minutter i vand på 1 meters dybde. Dette gør den til en ekstra sikker eventyrkammerat selv til vandaktiviteter som fluefiskeri, kajaksejlads, SUP eller sejlads.

Med det medfølgende bælte/hjelmbeslag kan du flytte lysenheden fra pandebåndet og fastgøre det til en hjelm, bælte eller din rygsæk.

Vælg Explore 4RC, hvis du planlægger at bruge pandelampen ofte, og hvis du ønsker en pandelampe med genopladeligt batteri, eller vælg Explore 4 med 3xAAA batterier, når du nemt vil kunne skifte batterier på for eksempel længere ture, hvor du ikke har adgang til el.

 

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med