BLACK WEEKEND

Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Model: 30E313A1
By: PGD

PGD-Exoskeleton | stiksikker vest

2.995,00

Pris er inklusiv moms

Availability: Only 1 item(s) left in stock

 PGD-EXOSKELETON er flagskibet indenfor stiksikre veste. Du får en af markedets stærkeste stiksikre veste, som mere eller mindre er umulig at penetrere, uanset om det er med en kniv, syl, kanyle eller lignende spids genstand.

 • Oveni så er det en 2-i-1 vest, som også beskytter mod slagvåben og blunt force trauma fra for eksempel baseball bat, politistave, samt spark og slag. Det er fuldstændig unikt for en stiksikker vest.
 • Du vil sikkert gerne have en stiksikker vest med lav vægt og høj beskyttelse. PGD-EXOSKELETON giver dig en stiksikker vest, som er op til 50% lettere end de fleste andre NIJ level 3 stiksikre veste på markedet. Det svarer til at PGD-EXOSKELETON vejer det samme som level 1 stiksikker vest, men beskytter på level 3. 
 • Du får en stiksikker vest, som er designet til at stoppe NIJ standard 0115.00 level 3; 65 joules mod både kniv og syl (det minder om HOSDB 2007, KR3+SP3). Det betyder at den stiksikre vest kan stoppe knive og syle, som er op til 80% kraftigere end en NIJ level 1 stiksikker vest.

  Denne stiksikre vest er produceret i Danmark og giver unik beskyttelse mod slagvåben, spark og slag.

  Vi har designet vesten ud fra “Exoskelet” princippet. Det betyder at selvom vesten består af rigide dele, så vil det stiksikre indlæg forme og bevæge sig med kroppens bevægelser. På den måde beholder du din mobilitet. 

  Det unikke Exoskelet system, giver en stiksikker vest, som stopper alle former for slagvåben, slag og spark, som også kaldes for blunt force trauma.

  Det er vigtigt at forstå, at risikoen ved at blive slået af et slagvåben eller sparket/slået er ekstremt farligt. Du kan hurtigt blive pacificeret af slaget og dermed ukampdygtig. Du kan få indre blødninger, som kan være vanskelige at opdage og dermed blive kritiske. Skaderne går ofte ud over de indre organer, som for eksempel milt, lever og nyrer. 

  Derfor giver vores Exoskelet stiksikker vest fuld beskyttelse alle former for blunt force trauma, således at du er beskyttet mod enhver tænkelig situation, om det er en kniv, syl, kanyle eller slagvåben.

  Specifikationer PGD-EXOSKELETON

  • Stiksikker: NIJ standard 0115.00 level 3 (S1, P1 og Spike ved 65 joules) 

  • Ultra lav vægt: KUN 1.8 kilo for en størrelse large.  

  • Exoskelet vest, som tilpasser sig uanset kropstype. 

  • Stopper slag, spark og slagvåben 

  • Meget tynd: 2 mm tynd 

  • Ubestemt levetid da vesten ikke aldres ligesom Kevlar, der kun holder 5 år. 

 

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med