Her på siden ser du vores udvalg af håndjern, der er et vigtigt redskab i vagt- og politiarbejde. De kommer i forskellige modeller og størrelser, der passer til alle håndled, og kvaliteten er naturligvis helt i top. Med vores professionelle vagtudstyr kan du trygt løse opgaver som tilbageholdelse og sikker transport af personer.

Model: HK-02
Model: 700C
Model: TCH-820
Model: KM1000
Model: tchlk5
Model: TCH-800
Model: HT-01-B
Model: 702C
Model: HT-01-Y
Model: 16204102
Model: TCHHR
Model: 29475
Model: HC10
Model: tch802
Model: tch810
Model: TCH850
18% Off
15.486,25
18.950,00
You save: 3.463,75
BLACK WEEKEND
Model: tch920
Model: TCHKCCON
Model: TCHKC1
Model: SBM-1

Professionelle håndjern i topkvalitet

Bruger du ofte håndjern i dit arbejde, ved du, hvor vigtigt det er med god kvalitet og solide materialer, man kan stole på i tilspidsede situationer. Her hos Sectro har vi over 10 års erfaring med at levere udstyr til sikkerhedsbranchen, og vi udvælger kun produkter i absolut topkvalitet. Vi sørger for at følge med i udviklingen, så vi altid kan tilbyde det nyeste inden for branchen.

Vores håndjern er derfor også nogle af de bedste, du kan finde på markedet. Vi sælger blandt andet den samme model, som politiet bruger i sit arbejde, og derfor kan du roligt bytte håndjern, når du overdrager en anholdt til deres varetægt. Vores håndjern kommer i flere forskellige størrelser, så du kan være sikker på at have et par, der passer til både store og smalle håndled.

Vær godt forberedt med kvalitetsnøgler til håndjern

Vi sælger naturligvis også et stort udvalg af nøgler til håndjern her på siden, så du altid er bedst muligt forberedt til nødsituationer. Vi har både korte og lange modeller, der passer til alle standard låsesystemer, fra det amerikanske kvalitetsmærke Zak Tools, der tilbyder livtidsgaranti på sine produkter. Bruger du håndjern fra TCH, anbefaler vi nøgler fra samme mærke, da visse håndjern fra det anerkendte brand ikke kan benyttes med en standard nøgle.

Størstedelen af vores nøgler har en stor gribeflade til fingrene, så du slipper for at fumle med nøglerne, og de ligger godt i hånden. Flere af vores nøgler kommer også med split i bagenden til transportsikring af håndjern. Vil du slippe for nøgler, sælger vi også praktiske engangshåndjern i nylon, der skal åbnes med hjælp fra en saks eller vores ESP multikniv. På trods af det simple udseende er vores engangshåndjern utroligt stærke med et unikt patenteret låsesystem, så selv stærke personer ikke kan bryde dem op.

Find alt vagtudstyr hos Sectro

Leder du efter mere udstyr i høj kvalitet? Så tag et kig på vores store udvalg af professionelt vagtudstyr, hvor du finder alt fra bælter og lygter til skudsikre veste og snitsikre handsker. Når du køber håndjern og andet professionelt udstyr hos os, kan du koncentrere dig om dit arbejde som vagt uden at skulle bekymre dig om kvaliteten på udstyret. Det er nemlig altid i top her hos Sectro.

Har du spørgsmål til vores håndjern eller andet udstyr? Tag gerne fat i os på telefon 70 22 77 66 eller skriv en mail, så vil vi meget gerne rådgive dig og sørge for, at du finder det helt rigtige produkt til dine behov.

Bestsellers