Fragt fra kr. 37,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Model: px9

Coast PX9 Håndlygte - Dual Power

329,00

Pris er inklusiv moms

Availability: Only 1 item(s) left in stock

750 Lumens med justerbar fokus.

Fleksibel belysning i kompakt design

COAST PX9 er en kraftfuld lommelygte på 750 lumen, der kan bruges til mange belysningsbehov. Den har et let og stærkt design.

PX9 har en speciel optik, som gør, at du kan vælge mellem 4 lystilstande, som inkluderer spotlys og flood-lys. Du kan bruge dem hver for sig eller sammen for maksimal lysstyrke, op til 750 lumen og en rækkevidde på 107 meter. Hvis du kun bruger flood-lyset, kan det holde i op til 19 timer.

Lygten er god til både daglig brug og professionelle opgaver. Håndtaget har tekstur, så du får et godt greb, og den har en aftagelig lommeklip, så du kan bruge den handsfree.

PX9 bruger COAST's Dual Power teknologi, hvilket betyder, at den kan fungere med tre AAA alkaline batterier eller et genopladeligt COAST ZITHION-X™ ZX850 batteri (sælges separat).

Den er lavet af kvalitetsmaterialer og er vand- og støvafvisende (IP54), så den er holdbar i forskellige miljøer. Alt dette er pakket i et hus på kun 12 cm!

Funktioner:

  • Dual Fixed Focus Optic
  • Dual Power teknologi
  • Vand- og støvafvisende (IP54)
  • 4 lystilstande (Spot, Flood: høj og lav, Spot/Flood kombination)
  • 2-vejs klips
  • Testet efter ANSI FL1 standard

COAST laver lygter, der har både høj lysstyrke og god lyskvalitet. De tilbyder et bredt udvalg, så du kan vælge den rigtige lygte til dit behov, uden at gå på kompromis. Hvis du værdsætter kvalitet, er COAST et godt valg.

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med