Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Leje af digitale radioer - Simplex

Price from
5.437,50

Pris er inklusiv moms

Availability:

Vi dækker hele København.

Vores digitale radioer er tilknyttet en fast repeater, som er placeret i det centrale København, hvilket muliggør at vi kan dække det meste af Storkøbenhavn. Radioerne er med succes testet til at kunne dække hele Amager, samtlige brokvarterer inkl. Valby, et godt stykke nordpå samt helt til Sverige.

Radioerne er den ideélle løsning ved større events, hvor tydelig og langtrækkende kommunikation er altafgørende.

Minimum lejeperiode er to døgn. (En weekend, eks. fredag til søndag takseres som to døgns leje). Vælg antal radioer under "Antal" efter at have valgt lejeperiode. Minimum antal er 5 stk. radioer i en weekend (to døgn)

Lejeprisen er som følger:

100,- pr. radio pr. døgn. Minimum antal er 5 stk. radioer.

Alle radioer leveres med ekstra batteri, håndmikrofon samt øresnegl (inklusive i lejeprisen). Derudover medfølger naturligvis opladere.

Alle radioer har to kanaler. En almindelig simplex kanal som kommunikerer direkte mellem radioerne og en repeaterkanal, som kan kommunikere på tværs over byen, over store afstande.

Der skal indbetales et depositum som beregnes således. 5-10 radioer: 3.000,-.  10-20 radioer: 6.000,- Depositummet lægges til lejeprisen og tilbageføres efter lejeperiodens slutning.

Når man trykker på "Læg i kurv" knappen accepterer man vores generelle lejebetingelser. Læs betingelserne HER.

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med