Fragt fra kr. 35,- og Fri fragt ved køb over 400,-

Model: mh12pro

Nitecore MH12 Pro

729,00

Pris er inklusiv moms

Availability: In stock

Ny superkraftig håndlygte med UHi LED

Nitecore MH12 Pro Lommelygte - Kraftfuld Ydeevne og Smart Design

Nitecore MH12 Pro lommelygten er det nyeste inden for håndlygter og har en række funktioner og fordele, der gør den til det ideelle valg for eventyrlystne og professionelle brugere. Denne kompakte og alsidige lommelygte er skabt til at levere imponerende ydeevne og funktionalitet. Her er nogle af dens højdepunkter og fordele:

Høj Lysstyrke: MH12 Pro er udstyret med en kraftig NiteLab UHi 40 LED, der leverer en utrolig maksimal lysstyrke på op til 3.300 lumen. Dette giver dig mulighed for at oplyse selv de mørkeste områder og opdage fjerne genstande med lethed.

Lang Rækkevidde: Med en imponerende rækkevidde på op til 505 meter kan MH12 Pro belyse store områder og sikre, at du ikke går glip af noget.

USB-C Opladning: MH12 Pro gør opladning hurtig og nem takket være den indbyggede USB-C-opladningsport. Du kan oplade lommelygten bekvemt ved hjælp af en række forskellige strømkilder, herunder powerbanks og laptops.

Fem Lysniveauer og Strobe: Denne lommelygte giver dig mulighed for at tilpasse lysstyrken med fem forskellige niveauer, så du altid har den rette belysning for din situation. Strobe-tilstanden kan bruges til nødsituationer eller som et signal.

Lang Batterilevetid: Med understøttelse af 21700-genopladelige batterier har MH12 Pro en imponerende batterilevetid, så du kan bruge lommelygten i timevis, før det er nødvendigt at genoplade.

Holdbar Konstruktion: MH12 Pro er designet til at modstå barske forhold med en IP68-vurdering for vandtæthed og en slagfasthed på 1 meter. Dette gør den velegnet til udendørs eventyr og krævende opgaver.

Lommelygte og Taktisk Værktøj: Med on/off kontakt i bunden og en sidekontaktknap kan MH12 Pro nemt  bruges som et taktisk værktøj til professionelle.

Nitecore MH12 Pro lommelygten er den ultimative følgesvend, der kombinerer kraftig ydeevne med smart design og moderne opladningsteknologi. Uanset om du er på eventyr i naturen, arbejder i mørke omgivelser eller har brug for nødbelysning, leverer MH12 Pro den belysning, du har brug for, når du har brug for den. Besøg Nitecore's officielle hjemmeside for at få flere oplysninger om denne fantastiske lommelygte.

Mål: 138,5 x 26,8 mm

Leveres inklusive batteri, ladekabel, bælteclip samt engelsk manual.

For more information, please visit this product's webpage.

Måske er det denne du søger?
Andre købte også
Passer sammen med